Clair Obscur: Expedition 33
Sinoć završio glavnu priču, ostaje još malo čišćenje po mapi nekih stvari koje su od interesa za likove. Jako dobra igra, kreativan i vizualno predivan svijet, duboka priča i lijepo odrađene mehanike borbe.
7 Days to Die
Izašla verzija 2.0 Brewing Storms, pa se upustio u co-op sa kolegom. Nakon svih onih pre-beta/alfi i čak 1.0 verzije, ovo sada izgleda napokon kao dobro odrađena cjelina. Balans i progres su složeni napokon kako tako, vizualno dotjerano i optimizirano a nove značajke daju ipak neke izazove i cilj u igri. Preporuka za probati tko voli ovakvu vrstu igre.
Still Wakes Deep
Trebalo mi je nešto ovako za promjenu, linearno i samo udri, ne možeš pogriješiti puno. Možda sam tek na pola, čini mi se da nije preduga igra ali ideja i priča su interesantni. Sviđaju mi se horor elementi.
GAMMA 0.9.4
I zadnje, napokon nova verzija sa masu QoL poboljšanja i ponekim novim modovima (igra trenutno broji 549). Ovo je već neki novi nivo, posebno vizualno jer igra je dobila TAA sa SSS23 i mogu reći (uz ostalo što SSS nosi) to danas parira modernim igrama. Engine je čudo. Po prvi puta krenuo sa UNISG, Merc je jedina grupa s kojom imam prijateljske odnose, biti će gadno.