Neznam sta bi reko..dode mi da dignem cjeli forum u raspravu koliko pucam od dojmova.Taj storytelling,ta atmosfera koja se moze rezat nozem,taj soundtrack koji stvara atmosferu i ta grafika/engine koja je 17 godina stara a izgleda DOBRO! Naravno vidi se da fali poligona,da je kruto i "zubato" u pojedinim stvarima ali prikaz lokacija i leveli kidaju.Ona lokacija u podzemnoj pa ruzinavi stari hotel pa cak i ulice New Yorka su genijalnost! Ne kuzim kako je zvuk tako dobar..ima i novijih igri koje nisu imale zvuk na takvoj razini..zvuk vjetra i snjezne mecave iz vana je brutalan kao i ostali zvukovi unutar levela i zbivanja.I tu je jos to specificno napucavanje..ali nemislim na bullet time koji je samo dodatak nego opcenito.Prsti krv,lete cahure,rupe na zidovima,odlomljeni komadi plocica,pa cak i prasina iz rupa na zidu koje metak napravi..i onda kad sve to zavrsi,reload na mojim dual berretama ostavi prazne sanzere po podu i to sve ostane tako beskonacno vremena.Jednom sam cjelu stazu odigrao i vracao se nazad koliko mogu i sve ostane po podu skupa sa lesevima. A da ne govorim specificne neprijatelje plus oni narkomani koji su presmjesni kad ih se promatra i sluaju dijalozi.Ofucane jakne,skakucu na prstima od zime,griju se na vatri,trud oko njihovih RAZLICITIH lica a da ne govorim emocije,mrgođenje i ostalo.Kad umru zadnja faca koju su napravili ostane na njima. Umjetna inteligencija zastrasujuca i genijalna.