FicoLegend
Onako čitam već neko vrijeme tvoje postove i pitam se da li postoji neka igra koju ti nisi odigrao?
Farming simulator možda? Tiger Woods Golf? 2D indie naslov paint skill level grafike kojeg pronađeš nakon 2 sata kopanja na Steamu po cijeni od 0,99€ (bez salea)?
Zadnji Farming Simulator koji sam odigrao je 2013
Pokušavam što više igrati jer obožavam istraživati sve svjetove ispunjene hrpetinom likova, događaja itd. Iz istog razloga obožavam gledati serije i filmove. Smatram da gotovo svako djelo uspješno šalje poruku i može nekoga nešto naučiti. Volim filozofirati i analizirati svaku radnju pa mi je čisti gušt što više igrati.
Osim Ride to Hell: Retribution. To se treba pokopati pokraj E.T. igre...
Jedino što ne igram su tabačine (jer me frend uvijek razbije u Mortal Kombatu) i JRPG jer me nikad nisu privlačile kao tmurne vizije srednjovjekovnog WRPG-a. Doduše, nikad im nisam dao pravu šansu, stoga mi je to i jedan od ciljeva u idućih par godina. Od Final Fantasya pa nadalje.
EDIT: Da ipak budem i ontopic. Igra se Rise of The Tomb Raider. Priča je za sad očekivano prosječna, ali je gameplay zabavan, a lokacije predivne.