Miro Slusaj ja neznan eli je ona kompleksinija ili sto ono sto znan je da je neigriva od kontrola do svega ostalog.
Bilo je nekih sitnih trzaja ako se ne varam, ali uredno sam završio i igru i ekspanziju, a igrao sam i sa PS5 na caletom koji je na PS4. Ali i ako je bilo, bilo je skroz nebitno, čak i online. Najveća glupost je definitivno što ti je lik online ili offline, a nema poveznica; znači online lik mora i može samo online sesiju igrat. To je mega fuck i to mi je totalna glupost. Sjećam se jedino da nekad treba stisnut X više puta da se nešto pobere ili vrata otvore - jedino to mi zvoni sad. Nadam se da nisu updejtima još problema napravili, to se recimo nebi čudio.
A sad igra kao igra, bila je genijalna prije, i sad mi je isto tako. Volim se prisjetit kakve igretine su bile prije i koliko novih igara nikada nije došlo do takvog levela, pogotovo u RPG mehanikama. Trica je više akcijski orijentirana i fluentnija, meni iskreno to uopće nije pasalo za Diablo serijal i trica je dobila svoje mjesto na polici i ne mislim je više igrati. Prejednostavna igra za Diablo, pogotovo nakon dvice. Šteta, ali razumijem te u isto vrijeme. Ne znam hoće ikada Grim Dawn doći na konzole, po meni jedan od najboljih modernih hack n slash RPG-a koji zapravo nije uopće moderan 🙂