Silt - Limbo-style podmorska avantura. Vizualno ugodno, gameplay čisto OK. Ne ističe se nečim preposebnim, osim možda mističnom atmosferom, ali i to je diskutabilno s obzirom da je vrlo slična onoj iz Limba, Inside itd.
Eternal Evil - survival horror koji kombinira moderan izgled i first person mehanike posljednjih RE igara sa settingom iz prvih par RE. Ukratko, inspiracije su očite, no upotrijebljene za vizualno impresivan (s obzirom na tim od samo 2 deva) te gladak i responzivan horor u kojem se lako guštira. Igra je playable od početka do kraja unatoč early accessu u kojem se trenutno nalazi, što ipak znači da nećete izbjeći tehničke poteškoće i glitcheve ako ju igrate sada. Kako god, 6 sati imam trenutno i jedva čekam vratiti se igranju.
Nightmare of Decay - još jedan horor inspiriran RE-om. Ovaj skoro pa ripoffa prvi RE sa jako puno elemenata, no prebacivanjem kamere u prvo lice i eliminacijom (meni osobno) frustrirajućih mana iz starih RE kao što su čest backtracking i ograničen inventory stvorila se imerzivna i jako kvalitetna igra koja za 4 eura nudi više nego npr. RE3 Remake. Isto vrijedi i za Eternal Evil gore.
Project Crypt - horor FPS koji jako želi biti Cry of Fear. Bez obzira na neoriginalnost, uspijeva stvoriti jezivu atmosferu i sadrži podosta napetih situacija u kojima ste na knap sa ammo i healthom. Emuliranjem CoF-a zadržalo se i puno pozitivnih karakteristika te igre tako da mi ovo baš paše.
Postal: Brain Damaged - Postal igra u 2022. znači boomer shooter u stilu New Blood Interactive igara. Jako djetinjasto i vulgarno (ipak je Postal), ali ima potencijala bit dosta zabavno.