Skupilo se do sada nekih 8h u Detroit: Become Human.
Ok mi je priča so far, jedino su karakterizacijom ljudskih likova otišli previše u ekstreme gdje ispada kako je baš svaki čovjek najveće govno koje beskonačno maltetira svog androida (izuzev umjetnika / slikara na samom početku). Ja bih možda stavio veći narativni fokus na druge implikacije umjetne inteligencije u modernom društvu, umjesto da prevladavajući motiv bude ropstvo (no kužim, za Amere je to nažalost i dalje aktualna tema). Gameplay je bio i ostao hrpa QTE sekvenci s nešto malo klasičnog PC avantura mozgalica (doduše, sve je nacrtano tako da je nemoguće nešto propustiti) tako da je taj (najvažniji) dio zapravo najslabija karika igre. Za nekakvu interaktivnu seriju s nekoliko mogućih završetaka bit će to ok za proći jednom, no mislim da je DBH-u u ovakvom formatu više mjesto na Netflixu, nego li na konzoli / PC-u.
Žao mi je još što je u PC portu izostavljena podrška za UW rezolucije što bi za ovakvu filmsku igru bilo genijalno da ima.
Počeo opet polako igrati questove u SWTOR-u, sada su već nešto sredili katastrofalan launch zadnje ekspanzije pa mi zbog novog UI-a više ne krvare oči. Imam još također za igranje dalje AoE 4 kampanju, to ću polako prelaziti kako me primi volja za strategijama.