Ovaj tjedan se igralo:
Momodora: Reverie Under the Moonlight (PC) - Završio igru, kraća je nego što sam mislio. Nisam prošao 100%; falila mi je soba ili dvije za cijelu mapu, nisam pokupio sve predmete jer se neki dobiju kad pobijedite bosseve bez primljenog udarca te nisam znao za jednog skrivenog bossa. Zbog navedenog ali i stvari poput New Game + te otključavanja novih razina težine, igra je dizajnirana za više prelazaka. Zadovoljan sam igrom, ali mi je dosta jedan prelazak. Preporuka za ljubitelje žanra.
Outlaws (PC) - Vestern FPS. Radnja se vrti oko bivšeg šerifa koji kreće u potragu za kćerkom nakon posjete zaposlenika lokalnog moćnika koja je rezultirala smrću njegove supruge i spaljenom kućom. Igra je posveta vestern žanru, što je vidljivo od priče, soundtracka, razina težine (težine su Good, Bad i Ugly), nivoa i općenito atmosfere. Priča je prikazana putem animacija između nivoa u kojima se ističe stripovski art style. Gameplay je standardan za tadašnje FPS-ove; istražujete nivoe, borite se protiv različitih neprijatelja, skupljate različite ključeve kako biste napredovali do kraja nivoa gdje Vas čeka boss. Razlika između tadašnjih FPS-ova i Outlawa je ta da morate pažljivo igrati; ako Vas neprijatelj dobro pogodi, može Vas ubiti s jednim metkom, neovisno o oružju. Arsenal je također vjeran žanru te uključuje revolver, pušku, nekoliko vrsta sačmarica i naravno dinamit, a nivoi su lokacije tipične za žanr poput rančeva, malih gradića, putujuće lokomotive, itd. Jedine zamjerke su vezane uz pojedine nivoe gdje napredak nije jasan te morate rješavati zagonetke čije rješenje je vidljivo na drugom dijelu nivoa. Unatoč tome, radi se o solidnom FPS-u koji je, unatoč godinama, igriv bez dodatnih prtljanja/patcheva.
Igra također ima i expansion pack, Handful of Missions, koji dodaje par nivoa, ali igrat ću ga nekom drugom prilikom.