Uz sve AAA naslove koje imam ja najvise lupao po "lijevim igrama".
Imam listu igara koje mi djeluju zanimljivo i obicno pratim popuste kad padnu na meni prihvatljivu cijenu.
Concrete Genie
Kupio disk jos na ljeto na nekom popustu. Igra mi ispala bolja od ocekivanja. Linearna fora prica o odrastanju i problemima. Zanimljiva paleta boja i davanje zivota tmurnom svijetu. Tehnicki nikakvih problema. Pala i platina.
Toren
Kupio igru zbog cijene i fora naslovnice. Igra totalna suprotnost. Cudan art. Cudna prica. Izgleda kao da su izmuzli lovu od Brazilskog ministarstva kulture, pa sklepali nesto na brzinu. Ili moram biti brazilac da bih skuzio o cemu se tu radi. Da je nacrtano rukom kao cover, bila bih mi sigurno bolja, bez obzira na cudnu pricu. Srecom je ultakratka, pa ono...
Metropolis: Lux Obscura
Tu nisam fulao. Nacrtano kao da citas pravi strip. Fora noir prica s par krajeva. Borba je match 3 puzle, s nabrijanim drum n base u pojedinim dionicama. Na kraju mi bilo zao kad sam je zavrsio, jer sam htio jos contenta. Pala i platina.
Children of Zodiarcs
Nisam ni tu fulao. Fora grid borba na poteze, bonus je sto su se jos u borbu uplele karte i kockice, kao da igras board game. Luckasti likovi, sarena grafika. Odigrao par prvih misija. Ali vec vidim da mi se svida.
Unravel 1 i 2
Kupio klincima da se zabavljaju preko praznika. Na kraju ostao zabezeknut grafikom i igrivoscu. Super 2D puzzle platformer koji preporucujem svima.
Maneater
Imao na radaru da uzmem klincima na prvom saleu. Jos bolje, doslo na PS+. Super zabavna tema i izvedba. Ciljanje je malo svirepo, ali igra je bomba. Super rijesen RPG dio s mutiranjem Sharka. Graficki bonbon. Borba repetitivina, ali te svejedno tjera dalje da upgrejdas psa. Volim ovakve igre koje nisu preduge i prakticki mi klinci osvojili platinu. 😄
Crash 4
Super odraden posao. Vec sam na drugom svijetu gdje se dobiju ghost moci dobio navalu nostalgije zasto mrzim/volim Crasha. Prvotnog misljenja sam bio da igra ne vrijedi 50€. Bio sam u krivu. Vrijedi svake lipe.