The Legend of Heroes: Trails in the Sky SC(PC)
Stvarno mi je žao ljudi koji su FC igrali kad je izašao i onda morali godinama čekat na nastavak. Pokrenuo sam drugi dio isti dan kad sam završio prvi i 80 sati kasnije smatram da su ove igre cjelina koja bi se trebala odigrat zajedno jer tek sada čine kompletnu priču. Sve što sam napisao za FC vrijedi i ovdje. Combat i razvoj likova imaju par novih dodataka,ali u suštini je to ista igra. Bugova srećom ovaj put ima manje i iako nije baš idealan port, puno je ugodnije iskustvo od prvog nastavka. Od stvari koje su mi smetale su repetitivnost prva 4 chaptera, slabiji glavni negativac od FC-a, prevelik broj čudovišta koja se healaju što zna produžit fightove za desetak minuta ili u najgorem slučaju i pol sata i jedan boss koji otvori fight sa instant kill napadom na cijeli party prije nego uopće dođeš na red. Srećom ništa od toga ne narušava dojam dovoljno da bi prevagnulo nad fantastičnim trenucima u priči. Prolog i krajevi chaptera 6 i 8 su svakako najupečatljiviji, ali igra je puna pamtljivih trenutaka. Ni jedan od glavnih likova nije zapostavljen, a kao i u prošloj igri svaki npc, pa čak i onaj najmanje bitan ima svoj život koji teče dalje usporedno sa glavnom pričom. Još jedna stvar koja me je oduševila je da prijenosom savea iz prvog nastavka likovi u igri komentiraju o stvarima koje sam obavio za njih ili se čak questovi nadovezuju na one iz prošle igre. Sitnica možda,ali jako pridonosi ugođaju. Zanimljivo je da ovaj put ima i odabira u priči i neki događaji ovise o likovima koje imaš sa sobom tako da je dosta scena izmijenjeno ovisno s kim igraš. Stvarno je ogroman trud uložen u detalje i to se osjeti. Kad se oba nastavka uzmu kao cjelina, ovo je jedan od najboljih jrpg-ova ikad.
9,5/10
Among us(PC)
Igra u kojoj mogu ubit prijateljicu, optužit njenog brata za ubojstvo i uvjerit ostatak igrača da ga linčuju dok već odlučujem o sljedećoj žrtvi? Ne znam kakva osoba ne bi uživala u tome. Kunem se da nisam psihopat.
10/10