chono7 oznaceno je u logu, a kada ti neki npc da side misiju isto ti se pojavi u logu pod side misije. imas jos shrine quest itd. pojavi se u logu, ali ti vecinom nema na mapi gdje trebas ici nego moras citati itd, barem sto se tice side contenta je tako. main misije ti vecinom oznaci na mapi, ali isto ne uvijek, ali ti pise sto trebas u nekim okvirima tak da. stvar je ta sto neke stvari jednostavno moras otkriti sam pricajuci sa npc i tako te igra tjera na exploring i da aksuli pricas sa svakim likom kojeg sretnes (bog zna da ih nema puno kao u rdr ili witcher). nekad ti takvi likovi, kao u mome slucaju, daju hint i ti odes kad ono story animacija, koju i ako propustis nije sada neki svijteski bed, ali zasto propustiti?! dobra stvar je da u logu imas napisano koliko tih animacija ima u igri i kojim redom idu, tako da se nikada nece dogoditi da ne znas jesi li ih sve otkljucao pa znas sta ti je ciniti. igra ima nevjerojatna rjesenja sto dosad nisi imao prilike vidjeti u open worldu. vidjeti ces sam nakon nekoliko sati provedenih u igri.
kad predjes Grand Plateu (prakticki uvod u igri) i dobije paraglider, igra se otvara i mozes raditi sta te volja.
Takodjer sam kao ti i moram sve preci u igri kada mi se svidi. u witcher 3 sam svaku jebenu side misiju rjesio. svaku i svaki contract naravno.
BotW je igra koja se sporo igra. ne zuriti, igrati mjesecima ako treba i uzivati. covjek se lako u njenom svijetu izgubi. znam da se ja jesam!