f_i_c_o Btw Izbor ti je top. nisi mogao bolju igru odabrat
dokle god ne bude ocekivao storytelling kao u witcher igrama, jer po tome su Zelde susta suprotnost. Meni u nijednoj koju sam do sada igrao prica nije bila losa, ali to je zato sto ne ocekujem cuda tj da budem precizniji ne ocekujem skoro nista i znam opcenito kako to ide u Nintendo igrama.
Zato su exploring i nelinearnost i sloboda prve stvari koje mi dodju na pamet kada mi netko spomene ovu igru. tek sam sinoc skuzio nakon 40ak sati do sada da se mozes jebeno sa psima u igri igrati i hraniti ih te kada ti bond naraste vode te do blaga. lol! takvi stvari ima na tonu, a igra ti ih uopce ne govori. pricam s nekim likom (npc-zenski tocnije) onak bzvz jer tu stoji kod neke stable i spomene mi neko sacred mjesto i da se nalazi west od nase lokacije i to je to. reko ajd idem provjeriti i kad sam dosao ne samo da je mjesto lipo za vidjeti, kad ono zapravo story animacija se tamo nalazi i dobijes jos i side quest koji moze rijesiti ako hoces reward, a najbolje je sto ti igra to ne nudi kao neki main quest, ne pokaze ti ni na mapi gdje se nalazi, NISTA! imas na volju otici ili ne i sam moras naci, a ne da ti igra pokazuje svake sekunde gdje je to i kako moras doci i sta moras uciniti i kada moras uciniti i kako moras uciniti! ne zelim bejbisitanje!
dobijes na pocetku main goal i kako ces do tamo stici je na tebi! mozes odmah ici rjesiti Ganona ako mislis da je tako najbolje, a mozes kao ja u 40 sati igranja ne rjesiti jos nijednog od glavnijih dungeon/bossova tj divine beast i samo lutati okolo, rjesavati side content, otkljucavati story animacije i upijati lore. igra je masterpis!
Miro bravo Miro. nas ti sta valja.