Zero
S obzirom da se ni sam trenutno ne mogu sjetiti kraja igre, postoji velika mogućnost da je ni ja nikad nisam završio. Koga je uopće briga? (Sve sam bliže trenutku života u kojem ću sam sebe uspjeti uvjeriti da uopće nije bitno da završim sve igre koje započnem (da ne pričam o "OCD kompletiranju")). Ako uopće znaš o kojoj igri se radi, to je dovoljno da nikad ne budemo neprijatelji. Ne brini. ;P
Btw doslovno sam sanjao neki dan da igram -- u ovom precizirajućem i sudbonosnom trenutku -- tri najbolja (ne mislim ovo stvarno, ali shvaćate poantu) JRPG-a s PS2: Breath of the Fire: Dragon Quarter, Wild Arms: the Vth Vanguard, Steambot Chronicles na, pazi sad (!), Playstationu 5 u spektakularnih 1080/60. Da u Playstationu nisu svi redom kukavice, to je upravo ono što bi nam bilo omogućeno odmah na launchu. Zaslužujemo to. Slažeš se, jel tako? Jel tako da se slažemo? J—. . . 😢
Flipper Igram Death Stranding . . .
Priznajem da nisam više siguran da ti igraš Death Stranding koliko sam siguran da Death Stranding igra tebe. Kakva ti je igra? (Pravim se da nisam vidio da si je već hvalio u par navrata, i zapravo želim da je opet nahvališ i da svi vide ;P)
f_i_c_o @k Za YS 8 bi trebao nac vremena i odigrat kad tad, nece ti bit zao
Eej! Možda ovo lito! Neću obećat! ;P
f_i_c_o Mislim nije 70h malo ali evo za usporedbu sad igram Xenoblade Chronicles 2 new game+ i trenutno sam na 305h , predviđam oko 350h za 100% prelazak

f_i_c_o predviđam oko 350h za 100% prelazak (!!! (!))
Prekasno mi je da apsorbiram ovo. Previše hardcore. Prevelik si!