Objavio/la: Deadwalker
@FicoLegend
Da, trebao sam možda preskočiti prvu igru. Ovako sam se zasitio i kada sam počeo igrati drugi nastavak, izgubio volju, a bolji je bio par koplja. Trojka mi je vrhunska za sada, kao da igram Indianu Jonesa. Baš prezabavno. I antagonist mi je ovaj puta ok, onaj Lazarević mi je bio brutalno naporan.
Na PC-u dok ne riješim pregrijavanje laptopa, igram manje zahtjevne igre, tipa CIV 6.
Kontam da će ti U4 vjerojatno biti ponajbolji s obzirom kada si počeo igrati serijal i s obzirom što ti je na prvom mjestu.
Ja nastavljam s Psychonautsima. Prvi put sam ih davno odigrao na PS2 i bio sam oduševljen. Sada nakon toliko godina kada igram na PC-u, mogu reći da se ova igra vrhunski drži. Dizajn nivoa je fantastičan, igra je baš jedan od najboljih plodova ljudske mašte i to se vidi u svakom djeliću, ipak je tu Schafer među najjačima. Unaprijed se veselim 2020. i danu kada će izaći nastavak.
Edit: Završio. I dalje vrhunski i originalni platformer. Velika preporuka svakome koga zanima ovaj žanr i tko nije ili ima želju igrati.