Ali opet koja je svrha tome? Živiš sam, odeš negdje na put i PS5 ti mora goriti da bi se spojio na njega, čak i da ne živiš sam moraš moljakati ukućane da ti upale konzolu jer eto igra ti se. S obzirom da se radi o Android uređaju kao što je po leakovima viđeno ne vidim nikakav logički razlog zašto uz svoju PlayStation Premium pretplatu koju plaćam 120€ godišnje ili koliko već nebih mogao koristiti na tom uređaji a mogu je koristiti na mobitelu kojeg imam u džepu. WTF? 🤷♂️
Nadalje da se nadovežem na manjak BT i proprietary slušalica. Davno nisam vidio gori antikonsumeristički potez, ono idemo raditi prijenosni uređaj koji ne da ima funkcije nego ima manjak funkcija, uz to ajmo biti šupci i staviti jedini način da možeš koristiti slušalice jest da pored uređaja kojeg plaćaš 220€ moraš kupiti i slušalice koje koštaju 200€
Da Apple to hipotetički sutra napravi na novom iPhone gdje nebi mogao na mob spojiti nikoje druge bluetooth slušalice nego njihove vadile bi se baklje i koplja, ali pošto ovo nije Apple već Sony reakcija je totalno suprotna zbog !?* razloga.
Znači u 2023 ako želiš imati PS5 konzolu moraš platiti 500€ za nju, ako želiš imati remote play uređaj moraš dati 220€ i ako se usudiš pomisliti koristiti slušalice primoran si dati 200€. Znači ako želiš streamati svoje PS5 igre uz luksuz, naglašavam luksuz (edit: bežičnog) slušanja ingame audia preko slušalica si defakto primoran dati oko 900€