• Gaming Vijesti
  • PlayStation Portal izlazi kasnije ove godine i moći će igrati samo igre s PS5. Znamo i cijenu

nije onda za te novce bolje kupiti TV i staviti ga u mirni kutak za igranje i preseliti playku iz dnevne?

A valjda je to za ono vrijeme koje potrošiš na velikoj nuždi da se ne gubi vrijeme.

Idealno za jedan klasični proljev.

Kirian_N64 Koliko god velik TV uzmeš za taj novac biti će bolje iskustvo od igranja na ekranu veličine mobitela.

Ako ce odaziv biti bolji nego remote play na mobu onda bi ovo definitivno mogao uzeti. Zgodno je za igrati u krevetu a i nekad dok mi je sin s necim zaposlen bi mogao igrati, ako upalim veliki tv dok je on budan to je zivi kaos. Na balkonu navecer bi mi isto zgodno bilo pogotovo kad zena gleda svoje neke gluposti. Shvacam da je za vecinu ovo gimmick samo ali mislim ako se izvede dobro i ako ne bude laggao previse imat ce svoje trziste pogotovo ako bude cesto na popustu.

Ear Buds cu mozda uzet radi VR2, O Portal-u cu razmislit kad mu padne cijena.

doctorfreak A valjda je to za ono vrijeme koje potrošiš na velikoj nuždi da se ne gubi vrijeme.

Idealno za jedan klasični proljev.

Jebes me a

Gledas eli

Mislija san da je obican i nevin prdac

Nije bio

I tako posra san se u gace

Kaj bu tak izgledala? To po meni onda nije dizajnerska origigi ručna konzola. Kaj ono uzmeš veći smartfon i sa strane staviš bočne djelove ps5 kontrolera. Ni sluga po izgledu PSP-u i cedeVit. Obični uređaj za strimanje PS5 igara.

Ali opet koja je svrha tome? Živiš sam, odeš negdje na put i PS5 ti mora goriti da bi se spojio na njega, čak i da ne živiš sam moraš moljakati ukućane da ti upale konzolu jer eto igra ti se. S obzirom da se radi o Android uređaju kao što je po leakovima viđeno ne vidim nikakav logički razlog zašto uz svoju PlayStation Premium pretplatu koju plaćam 120€ godišnje ili koliko već nebih mogao koristiti na tom uređaji a mogu je koristiti na mobitelu kojeg imam u džepu. WTF? 🤷‍♂️

Nadalje da se nadovežem na manjak BT i proprietary slušalica. Davno nisam vidio gori antikonsumeristički potez, ono idemo raditi prijenosni uređaj koji ne da ima funkcije nego ima manjak funkcija, uz to ajmo biti šupci i staviti jedini način da možeš koristiti slušalice jest da pored uređaja kojeg plaćaš 220€ moraš kupiti i slušalice koje koštaju 200€ Ha-Ha-Ha

Da Apple to hipotetički sutra napravi na novom iPhone gdje nebi mogao na mob spojiti nikoje druge bluetooth slušalice nego njihove vadile bi se baklje i koplja, ali pošto ovo nije Apple već Sony reakcija je totalno suprotna zbog !?* razloga.

Znači u 2023 ako želiš imati PS5 konzolu moraš platiti 500€ za nju, ako želiš imati remote play uređaj moraš dati 220€ i ako se usudiš pomisliti koristiti slušalice primoran si dati 200€. Znači ako želiš streamati svoje PS5 igre uz luksuz, naglašavam luksuz (edit: bežičnog) slušanja ingame audia preko slušalica si defakto primoran dati oko 900€

Giphy - Season 3 What GIF by The Lonely Island

prayer ali pošto ovo nije Apple već Sony reakcija je totalno suprotna zbog !?* razloga

Post ti je većinom na mjestu, ali nešto si žešće zabrijao s ovim. Doslovno gdje god otvoriš na internetu prevladavaju kritike. Za razliku od Applea koji je tu negdje na razini Sonyja po zakidanju, ovo ima 3.5mm port, pa jedini način korištenja slušalica ipak nije iskeširat 200 eura (ali jest za bežično). Ali svejedno, čak i na najvećim PS fanboy mjestima se kritizira uređaj

Fenix ovo ima 3.5mm port

To mi je nekako promaklo. Nisam toliko ulazio u dubinu uređaja. Vizualno je jedan među najljepših handheld uređaja koje sam vidio, no ova glupost sa BT i s obzirom da ne može streamati igre a bazira se na androidu je skakanje sebi u usta. Baš cijela linija tih uređaja je skroz bizarna, od monitora, do slušalica pa sve do tog Portala.

Može li se ovo koristiti kao kontroler? Ono, ako već kupiš da ne moraš imati dva DS.

Za mene odlično i obavezno se kupuje .

200 eura sasvim ok cijena 🍰

Ja cu svoje pare ulozit u jos sljunka i cementa. Jos ce me manje i ispast

ikral Koliko sam ja skuzio nemoze, kako god bilo Sony je katastrofalno objasnio konzolu. Skoro sve gamingvjesti su rekli da je ovo remoteplay konzola koja samo funkcjonira kad si blizu istog WIFI-ija i PS konzole sta je izgleda netocno. A to je ogromna razlika jer ako mogu igrat PSportal sa druge lokacije to je kompletno drugi proizvod i cak onda ima smisla… Opet ostaje veliko pitanje koliki je lag dok igras…