Mislim da je najveći problem u igri bio pretjerani hajp koji nisu na kraju ispoštovali. I tu je puno ljudi kupilo igru i ostali su šokirani brojem bugova, grafičkih imperfekcija i lošim izvođenjem na svim platformama.
Story je također na početku jako dobar i zanimljiv, kasnije se već vidi da se ubrzalo pa i tu gubimo bodove za overall score.
Osobno sam prošao story, koji je zapravo bio prekratak, kasnije sam saznao da sam trebao prvo riješiti sve side misije i dizati level prije kraja igre gdje bi dobio još dosta vremena igranja.
Danas je igra u nešto boljem stanju, ajmo reć da je igriva, dakle nije idealna i dalje ima mušica ali je igriva.
Meni osobno se sviđa bez obzira na početni hajp i obečanja, nije mi top 10 igra svih vremena ( iako je prema prezentaciji itekako mogla biti ).
Ono što mi je najgore, je da nakon završenog storija gubim volju dalje igrat. Nije ni toliko loš gameplay koliko mi jednostavno sve te male mušice kada ih se zbroji zapravo i smetaju i ne želim posvetiti više vremena toj igri.