Pročitaj na portalu
Članak

Krenula su otpuštanja u CD Projekt Redu

“Nema lakog načina za reći ovo, ali previše nas je”, čelnici CD Projekta poručili su zaposlenicima studija Red. Nakon analize svih internih timova, u izjavi koju potpisuje izvršni direktor Adam Kicinski, navodi se zaključak kako su neki timovi s manje zaposlenika efektivniji od drugih.

FFA je promijenio naslov Krenula su otpuštanja u CD Projekt Redu.

Što manje ljudi to manje bugova u Cyberpunku!

Giphy - Avengers Infinity War GIF

Većina igrača koja je igrala je itekako zadovoljna.

treasurehunter Igra je tesko smece. 5 puta sam je pokusao igrati i na kraju sam odustao. Sve je natrpano i pretrpano kojekakvim sranjima da nemam motivacije da igram. Dok izguras prolog igre imas 3 miliona poruka i glupih questova , veze s vezom nema

treasurehunter

Ne znam za tebe i tvoje samopoštovanje. ja sam sa igrom prezadovoljan i samopoštujem se dobrim igrama. 70 sati uživanja a bude se i još kroz godine.

treasurehunter onda zatvori ND zbog tlou2, Ubi zbog ACova, Respawn zbog Survivora i ine koji su failali. CDPR nas je zaduzio sa W3, a CP77 se nece ponoviti i to dobro znaju.

treasurehunter Nikada u životu nisam upalio CD Projekt Red igru

Reci ti nama gdje mi to griješimo dok guštamo u njihovim igrama.

treasurehunter Kao primjer bi naveo Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

1 / 3

odlična igra, 60 sati uživanja.

Mislim da je najveći problem u igri bio pretjerani hajp koji nisu na kraju ispoštovali. I tu je puno ljudi kupilo igru i ostali su šokirani brojem bugova, grafičkih imperfekcija i lošim izvođenjem na svim platformama.

Story je također na početku jako dobar i zanimljiv, kasnije se već vidi da se ubrzalo pa i tu gubimo bodove za overall score.

Osobno sam prošao story, koji je zapravo bio prekratak, kasnije sam saznao da sam trebao prvo riješiti sve side misije i dizati level prije kraja igre gdje bi dobio još dosta vremena igranja.

Danas je igra u nešto boljem stanju, ajmo reć da je igriva, dakle nije idealna i dalje ima mušica ali je igriva.

Meni osobno se sviđa bez obzira na početni hajp i obečanja, nije mi top 10 igra svih vremena ( iako je prema prezentaciji itekako mogla biti ).

Ono što mi je najgore, je da nakon završenog storija gubim volju dalje igrat. Nije ni toliko loš gameplay koliko mi jednostavno sve te male mušice kada ih se zbroji zapravo i smetaju i ne želim posvetiti više vremena toj igri.

Isprike kaj su mi navedene igre odlične, iskreno mi je žao zbog toga.

treasurehunter emmm nikad nisi pokrenuo CDPR igru, dakle relevantan si kao svjecica na rodendanskoj torti Joze Manolica…

Kolega @Sterlok pokusava ukazati da imas 0 sati u cdpr igrama.

Previše vas je i još ste zajebali nekoć stvar. Budite sretni i ako otpremninu dobijee. 😆

Sterlok Ja smatram da si u krivu i kupiti ću igru još jednom.

Ajd da je ne mozes jos 3 puta kupit.

foggy dobit će pare za ekspanziju. A onda ponovno igram…samo ne znam kada jer sam kupio starfield i još hrpu drugih igara. Gaming je u procvatu.

Sterlok Gaming je komotno u procvatu vec 30 godina sto se mene tice, imam backlog od prije nego sam se rodio 😃 Ova godina je ludilo, kad vidim što sve nisam stigao odigrati dođe mi slabo.

Imam na kompu instalirano tridesetak igara, kaj da radim ..treba mi plan.