TITANXIS Zagorski oblaci, malo su pripiti pa su išli leve, desne 😄 Na drugoj slici se malo vidi i sljemenski toranj.
Raziel Jaki nanosi vjetra uz lijepo vrijeme mi donose najljepse oblake. Bukvalno se moze vidjeti kako ih vjetar nosi.
Raziel TITANXIS Grad Tuzla, Sjeveroistok Bejha. Lijepo vrijeme vec 2 dana, ali pomalo nanosi vjetar oblake. Thx za informaciju da me uskoro ceka depresivno i lose vrijeme.
TITANXIS Raziel Thx za informaciju da me uskoro ceka depresivno i lose vrijeme. Ne mora značit, eto čujem na sj. jadranu i kako gdje lokalno ružno već par dana a ovde u ZG bilo lijepo. Samo neka i dalje ti bude lepo vreme jer iako potrebnu kišu poljoprivredi ne volim ni ja. 😘
TITANXIS Sve počinje s grmljavinom. Neko nestvarno vrijeme u ovih nekoliko dana. Sad bi nam dobro došel Dudek.
TITANXIS Prošli vikend su bili lijepi oblaci, ne previše gusti ali uz raštrkano plavo nebo činili su predivan nebeski svod.
Brijac TITANXIS Nebo iznad ZG je baš grozno. Crnilo i sivilo ko da je gusti dim. Nek tako cijelo ljeto bude.