sanzo fensisuperstar Nije, prve dvije su Cavtat, teća je Šibenik. Našlo bi se i iz Pazina dobrih slika da idem tražit, ali ne da mi se spajat disk. Ovo sam imao na mobitelu 😃
fensisuperstar sanzo ae mogao bi ja do pazina uskoro kad smo kod toga pa da slikam i ja malo ta dobra mjesta xD
sanzo fensisuperstar Nisam ni ja često tamo, izbjegavam ić ako ne moram, nije da baš jako volim grad 😃 Evo još par lokacija, skužio sam da ustvari imam dosta dobrih slika neba
TITANXIS Zagorski oblaci, malo su pripiti pa su išli leve, desne 😄 Na drugoj slici se malo vidi i sljemenski toranj.
Raziel Jaki nanosi vjetra uz lijepo vrijeme mi donose najljepse oblake. Bukvalno se moze vidjeti kako ih vjetar nosi.
Raziel TITANXIS Grad Tuzla, Sjeveroistok Bejha. Lijepo vrijeme vec 2 dana, ali pomalo nanosi vjetar oblake. Thx za informaciju da me uskoro ceka depresivno i lose vrijeme.
TITANXIS Raziel Thx za informaciju da me uskoro ceka depresivno i lose vrijeme. Ne mora značit, eto čujem na sj. jadranu i kako gdje lokalno ružno već par dana a ovde u ZG bilo lijepo. Samo neka i dalje ti bude lepo vreme jer iako potrebnu kišu poljoprivredi ne volim ni ja. 😘