Al evo primjer WRC 10, igra je na izlasku na PS5 imala problema sa screen tearingom, velikim fps dropovima na nekim mjestima itd. Čak je na PS4 imala game breaking bug gdje nisi mogao nastaviti karijeru jer se rušila na jednom stageu u Čileu. Pa je ljudi i dalje kupuju i nitko nije digao takvu famu oko toga, dapače treba dobro istraživati na netu da se dođe do te informacije.
Što se tiče Ubisofta, na AC Valhalli više od pol godine nakon izlaska također game breaking bug. Kako su ubacili Mastery challenge te DLC The Siege of Paris igra je u nekim dijelovima počela izbacivati error da ne može spremiti poziciju i da se igra resetira. Resetiraš igru, dođeš na isto mjesto i javi isti error. I ne možeš igrati dalje, odnosno ne može nastaviti MSQ. OK, to su riješili nakon cca mjesec dana. Pa se isto ne sjećam da je bilo takve fame oko toga.
Hoću reći da ima primjera (ove koje sam naveo sam ja doživio) samo što se toliko ne piše o tome već to ide pod "normalno". A ovo s CDPR-om je baš esklairalo iz nekog razloga.