@foggy ne znam dali se sjeca nekih raniji igara poput shenmue 1 i 2 kada je gamespeed bio tied to framerate. Kada bi igra pala na 20 fps sa 30 tada bi roughly bila sporija za 33%. Jebiga dns se igre fala bogu ne rade na taj nacin.
Volim 60 fps-a u svakoj igri. Nemam nista protiv 30, a FPS igre su mi najdraze u sto je vise moguce.
Igram Halo Reach na nekih 100-130 fps i stvarno je iskustvo odlicno.
Budes li ga igrao na 60 i ne probao na vise, naravno da ce ti biti odlicno. Pa cak i da probas i vratis se na 60 biti ce ti zasigurno dobro, ali evo ti primjer No More Heroes III, igra stalno dropa van borbe, a i u borbi zna i odustao sam. Kupio sam igru day one i odustao. Nintendo tupi svoju politiku i koci takve IP-eve sa svojim dinosaurskim hardwerom. Pa i sam si to vise puta spomenio.
Jebiga tehnologija napreduje, a mi se prilagodjavamo standardima i ovaj gen je konacno priglio 60fps trend na konzolama i mislim da se svi trebamo pa iako nismo brojaci fps-a i pixela tome veseliti. Ako pak vise volis 30 fps imas vecinom onu opciju 4k mode ili kako to vec nazivaju gdje se napuca reza i detalji, a fps capa vecinom na 30.
Win win situacija, apsolutno za sve.