Gaming Chat - news, tračevi i rumori
The panel confirmed that Mafia: The Old Country will feature grounded, tactical combat. Knife dueling plays a central role, with multiple blade types offering different perks. Some can be thrown, while others provide bonuses in close-quarters fights. Several boss encounters revolve around knife combat, replacing the over-the-top shootouts of previous entries with something slower and more deliberate.
Guns are present, but consistent with the early 1900s setting. You’ll be using revolvers, bolt-action rifles, and other period-authentic weapons. The developers emphasized that there are no Tommy guns, aligning with the time period and the more restrained tone of combat.
The overall gameplay is built around a linear structure with room for exploration. Missions include a mix of action and stealth, with examples ranging from stealth sequences in catacombs to large-scale shootouts in ruined Greek structures. Vehicles and horseback traversal are still part of the experience, and resource management will play a bigger role than in past Mafia games.
Obozavam serijal, ali nekak me sve ovo ne privlaci, imam los osjecaj.
- Uređivano
Borderlands 4 bude možda krenuo Nintendovim stopama s cijenom od 90€. Uz povećanja cijena pretplate, konzola a sada i (AAA) igara, igranje na konzolama nikad nije bilo skuplje.
- Uređivano
Volim Borderlands serijal, ali nema jebene šanse da im platim 90€ za novu igru. S time da će vjerojatno unutar dvije godine od izlaska kao i do sada izbaciti bezbroj DLC-ova pa onda milkati dodatne pare iz igre. S takvim zasićenim tržištem cijene igara bi u najboljem slučaju trebale stagnirati, a ne dalje rasti. Možda je vrijeme da studiji krenu raditi s manjim budžetima kao što je Remedy najavio za Control 2.
Mislim ok, netko će vidjeti vrijednost, no s rastućim cijenama konzola i igara samo će dodatno ubiti tržište koje je i bez toga odavno doseglo plafon.
Jel neko igrao Frank Stone? 8 dolara na Boxu…
Stigla ekspanzija za Enshrouded. Baš me zanima kak radi na steamdecku. @Brijac jeste igrali ti i buraz ovo?
solidmerlin srednja zalost
Probaj ju. Ja sam blago reci hipnotiziran
MS opet otpušta, oko 3% radne snage iliti oko 7000 radnih mjesta:
Bilo bi obzirno kad bi da sva ta povećanja od strane proizvođača konzola i igara usmjerili ponajprije na američko tržište, jer to trumpete i zaslužuju.
Kako stvari stoje, kad izađe PS6 ako netko ima najmjeru kupiti tu konzolu, najbolje da to odmah učini jer pojeftinjenja neće biti. Upravo suprotno, izvjesnije je da konzola poskupi s vremenom. Vrijedi i za ostale. Eto dokle nas je doveo napredak i protekcionizam.