Postal 2 dolazi za VR

Giphy - No Way Wtf GIF

• Uređivano

Nema jebene teorije da im dam 100 eura za igru ako dođe do toga. Ali evo, na Ozone.hr vidim Doom Dark Ages u prenarudzbi za PS5 je 95 eura. Obično izdanje. Premium je 132.

Giphy - Tom Delonge Wtf GIF

Za 100 eura ima da mi tete niskog morala popljugaju kroz joystick kad udem u klub, mrs.

Ja Rockstaru dam 100 eura bez problema, ali ne vjerujem da će to tražit. Puno sam pisao o tome i uvijek su se vadile iz konteksta izjave analitičara da bi Rockstar MOGAO tražit, nikad ništa konkretnije od toga

Ako i stavi toliko, a drugi se povedu za njim, tim bolje, bit će to najbolji i najproduktivniji mogući filter svih vremena. Sumnjam da će se to dogodit, ako ništa, vjerujem da bi prije trend mogao ići ka smanjenju cijena igara (i budžeta općenito) i spuštanje nekih velikih developera u AA segment

Ma nema šanse da će biti toliko. Bit će standardna cijena.

I ja mislim da će biti standardna, vjerojatno će prodavati za +20 ili +30 EUR early access od 2-3 dana.

herc

Dino 1 i 2 remake bi bila vruća roba.

Iako je dvojka bila ful akcijski orijentirana, igra je bila super i predivno je izgledala.

herc

Reko sam u jednoj RE temi da očekujem remake DC-a u narednim godinama. Ovo je instant kupnja kao i bilo kojil remake Residenta.

Nadam se konkretnoj potvrdi kroz neko vrijeme.

Pogotovo da dobijemo dvojku. I dan danas mi je u top 10.

• Uređivano

prayer Bethesda: "Jeste li možda opet za Oblivanje?". Gameri: "Bilo je dosta Oblivanja, neka hvala". End of story.

Hello Sunshine, nova igra Red Thread Games-a od pisca Ragnar Tornquist, kreator odlicnog The Longest Journey/Dreamfall serijala, The Secret World, Draugen, Dustborn…