Gaming Chat - news, tračevi i rumori
- Uređivano
Također…
U četvrtak (13. 3., u 23 sata) imamo novi Silent Hill Transmission s fokusom na Silent Hill f
- Uređivano
Za 100 eura ima da mi tete niskog morala popljugaju kroz joystick kad udem u klub, mrs.
Ja Rockstaru dam 100 eura bez problema, ali ne vjerujem da će to tražit. Puno sam pisao o tome i uvijek su se vadile iz konteksta izjave analitičara da bi Rockstar MOGAO tražit, nikad ništa konkretnije od toga
Ako i stavi toliko, a drugi se povedu za njim, tim bolje, bit će to najbolji i najproduktivniji mogući filter svih vremena. Sumnjam da će se to dogodit, ako ništa, vjerujem da bi prije trend mogao ići ka smanjenju cijena igara (i budžeta općenito) i spuštanje nekih velikih developera u AA segment
Ma nema šanse da će biti toliko. Bit će standardna cijena.
I ja mislim da će biti standardna, vjerojatno će prodavati za +20 ili +30 EUR early access od 2-3 dana.
- Uređivano
@Tuhy otvori žestu!
Capcom Renews Dino Crisis Trademark
Dino 1 i 2 remake bi bila vruća roba.
Iako je dvojka bila ful akcijski orijentirana, igra je bila super i predivno je izgledala.
Tip je jako pouzdan što se tiče leakova.
Najava ide ovaj ili sljedeći mjesec i release date u 5. mjesecu?
https://xcancel.com/eXtas1stv/status/1899898931976319020?t=fYeYv-6DP6XocM4xAY4dvA&s=19
- Uređivano
Hello Sunshine, nova igra Red Thread Games-a od pisca Ragnar Tornquist, kreator odlicnog The Longest Journey/Dreamfall serijala, The Secret World, Draugen, Dustborn…