Kikiller tbh dal je čudno da je pričao sa nemom 17godišnjakinjom? vjerojatno je. Dal meni ispada kao neki pedofil radi toga? Ne baš. Sad, u očima ljudi, on je pedofil, jer je to internet. U očima zakona može biti nevin ali u očima twittera, well to je sad već gotovo. Čak i ako tuži ovog codya i dobije, u očima mase će i dalje biti pedofil, bolesnik.
Čisto da se zna, dok NIJE imao nikakve ispade, ljudi su mu već jednom u drivebyu propucali kuću u kojoj je bio sa ženom i kćerkom. Da se razumijemo on je meni simpatičan ali ne podržavam nedolično ponašanje u javnosti. A imao je ispade.
Ono što mi se od svega toga ne sviđa je što imaš masu retarda kao što je Logan Paul koji scama ljude i hoda jebeno po svijetu ljudi urlaju kad ga vide PRIME PRIME PRIME. mislim živim u takvom svijetu btj.
Na kraju dana on je napravio grešku što od početka nije rekao da on ne smije ništa reći javno zato što ima sudsku zabranu. Da je to rečeno od početka možda ljudi ne bi imali takav hate boner na njega.
A sad svi žele da stavi sve poruke u javnosti. I opet retardi ne žele ispoštovati tu drugu osobu.
Pogotovo retardi poput hasan abia. Tko god prati hasana ima moždanu vijugu manje.