ThomasAAnderson Priznao je da su u pitanju bile seksualno neprimjerene poruke s maloljetnom osobom.
Source na ovo?
As of April 2021, of the total fifty U.S. states, approximately thirty have an age of consent of 16 (with this being the most common age of consent in the country), a handful set the age of consent at 17, and in about eleven states the age is 18.
Ne osoba nije mogla imati 13 ili 14 godina. Uzeo sam sredinu. Može imati 16/17 ili 18.
tad 35 ali i dalje stoji ovo što si rekao
Nitko nije rekao da lik nije Govnar. Ali jedno je reći frajeru da je govnar a drugo ga je razapeti da je šerao eksplicitini sadržaj sa maloljetnom osobom. Velika razlika. U jednoj si govnar u drugoj ti trebaju oduzeti slobodu. Permanentno.
A to da je govnar, to je i sam priznao. Čoek je prije X godina prevario svoju ženu. Navodno. Znači i to nije dokazano, ali on je dao poprilično dobro objašnjene kad je rekao da je napravio glupost. Ali opet na kraju dana, varati ženu i pedofilija, nije ista kategorija. Pričamo samo o tome da ga je lik optužio za masu toga, bez ikakvog dokaza.
Treba pričekati neko vrijeme i vidit što će se desiti. Ako ga odluči tužiti za klevetu, vrlo vjerojatno će se saznati više detalja.
A sa time da je na slobodi, da mu je twitch isplatio ugovor, da nema nikakvih pravnih dokaza da je napravio išta eksplicitno sa tobom osobom, mislim da nije ok nazivati i proganjati osobu kao pedofila. Sam je rekao da je komunicirao sa osobom, ali da razgovoru nisu išli u nekakav sexting.
Genesis osoba od 40 godina i da se dopisuje s random curom od 17 godina je pedobear
nije 40 već 35. Ok, slažem se da se on nema što dopisivati sa osobom koja je dvostruka mlađa od njega, zbog toga je govnjar, ali brate malo ohladi. U našem društvu je potpuno normalno danas da cura sa 18 godina otvori onlyfans i nađe si nekog taticu koji će ju finacirati. Matter of fact, prije par dana je došla cura, jedva punoljetna pitati gdje je FKK kamp. Tip sa kojim je bila je imao sigurno preko 55-60 godina. Ali vozi AMGa.
I sad reci da to nije odvratno. Ali zakoni su kakvi jesu.