AbelKOsMos payment info od mene neće sigurno imati
Fico celestial konj iz wowa je zaradio više para nego što je starcraft 2 donio blizzardu. Jbga. Tad se vec znalo da su mikrotransakcije king..
AbelKOsMos payment info od mene neće sigurno imati
Fico celestial konj iz wowa je zaradio više para nego što je starcraft 2 donio blizzardu. Jbga. Tad se vec znalo da su mikrotransakcije king..
Ajmoooooo, ko hoce jos otkaza.
Nova Pokemon Legend igra izlazi 2025. Konačno će napraviti pauzu od 2 godine.
Ujedno vjerojatno i Launch igra za Switch 2.
Stvarno super sto su otkazali Respawnov Star Wars FPS. Jbt.
Nema do Larian-a!
Ex-Treyarch legend David Vonderhaar has opened a new AAA studio called BulletFarm creating an ambitious new 1st person co-op game.
Flipper koji kurac su kupovali studije ako im zapravo ne trebaju
somethingwrong Za podebljati portfelj radi prodaje većem entitetu.
somethingwrong Nije da im ne trebaju, nego su sve nade polagali u saudijsku investiciju od vise milijardi dolara koja je u potpunosti propala. Zbog toga nemaju pokrica i sada otkazuju projekte te ili dijele otkaze ili gase firme ili ih prodaju.
ne znam ako je netko stavio ali nintendo tuži ove što su napravili emulator YUZU
somethingwrong ma klošari. Što je Fićo rekao, samo šteta što su već uništili hrpu studija i igara, a izgleda da će i dalje nastaviti. Oni su mi stvarno kao Borg gaming industrije.
escoban navodno nije, ali je u grdnim problemima.
Ovi su pametno predvidjeli smjer gaming industrije.
Rocksteady Studios founders Sefton Hill and Jamie Walker have established a new development studio in London called Hundred Star Games, which is described as a AAA games studio startup that will consist of “only 100 industry veterans and emerging talents.”