chono U PS GOTY nema Spidermana? I ResidentEvil4 kao osvajac? Sad su odjednom remakovi ok? A Re4 nije ni na listi za XBX GOTY 🤦‍♂️ majko mila…

Drago mi je da je BG pokupio sve iako ga nisam igra, ali ako svi kazu da je vrh i to od tako malog studija onda samo mogu podrzavat…

Još malo i samo će svakih par godina izbacivati remakeove - manje rizika, sigurna lova, moguća i GotY nagrada očito.

Rimjekovi su zlo ali nije ih je problem ignorirati, jer stalno izlazi ogroman broj igara i nije da se nemaj kaj igrati.

Lisata je sasvim OK

prayer take two je u svemu odvratan. Ekipa ti šalje svoje ljude na kućna vrata ako osjete da bi im mogao stat na žulj.

Prodajni rezultati za Oktober U njem.

Djaba Hejta Po AC serijalu Kada melju Sve pred sobom. Mario je Pak Standard.

DarkPunisher ne pratim americko trziste. Poanta je da CE se AC prodavati astronomski, bez obzira koliko Hejta na gaming forumima kupio.

Ček, sad stvarno pokušavam skužit kak je Mario ostvario duplo više prodaja od Spider-Mana.

Kvaliteta igara po strani, PS dominira konzolaškim tržištem i Spider-Man je možda i najjača ekskluziva koja je izašla za PS5 od izlaska konzole.

Jel u Njemačkoj stvarno tolko ljudi ima Switch? Kod nas, izvan ovog foruma, znam za dvije osobe koje imaju Switch, a znam jako puno gamera. S druge strane PS5 kod nas već ima ogromna količina ljudi.

Nemrem nać točne brojke za njemačku, al očekivao bi da omjeri budu tu negdje, malo više Nintenda, ali nikako takvi.

Nemam namjeru pokrenut ikakvu console wars raspravu, samo mi je brojka totalno neočekivana.

wooddiebone Njemačka je jako američki nastrojena. Sjećam se dok sam bio mali da su svi iz njemačke ili oni koji imali nekog od tamo imali Nintendo konzole. Uz to višak konzole i pristupačnija cijena samog Switcha kao i njegova popularnost naspram konkurencije ti treba dati odgovor. Mislim čak da je i u UK Mario dominirao neki mjesec ako se ne varam. Uz to, osobno se meni čini da je Mario Wonder ujedno zabavnija igra u globalu.

wooddiebone

Računaj uz ovo šta je @prayer naveo da mario igre kupi oko 50% vlasnika konzole, dok su PS ekskluzive obično ispod 20% i da je za sad prodano 3 puta više switcheva ukupno od PS5.