Nisam previše pratio oko Blizarda. Sve njihove buduće igre neće izaći na PlayStationu?
Gaming Chat - news, tračevi i rumori
resident_evil Samo Diablo, Starcraft i Warcraft.
Morao sam
resident_evil good riddance
Znan da ste svi sad ludi za hitovima koji su izasli i koji dolaze ali ja moran spomenuti indijance i malo vece igre koji dolaze i koje cekam zaigrati vise od tih svih hitova.
Sutra napokon dolazi My Time At Sandrock nastavak Portie dosta je odgađano ali sutra napokon izlazi.
Sutra je i Robocop vani on nije indijanac nego AA igra i kupi odlicne ocjene.
A onda sutra napokon i jrpg za koji se prica da je jedan od najboljih ikad i izgleda fenomenalno i jos imate demo za probati Star Ocean: The Second Story R
Onda 3.11 imamo jednu prekrasnu metroidvaniju koju sam slucajno nasao rukom crtana grafika i kopiranje dosta stvari iz prijašnih metroidvanija sve mi mirise na hit. Ebenezer and The Invisible World
Onda 6.11 imamo po svu jedan jako zanimljiv walking simulator The Invincible
I za kraj cu spomenuti da napokon 15.11 dolazi Terdown na ps5 igru cekan jako jako dugo a biti ce free na mislim extri
Vjerovatno san jos stogod zaboravio ali ovo je glavnina sto me zanima, jadan moj novcanik
I jos jedan studio
https://twitter.com/hazzadorgamin/status/1719787806573379773?s=46&t=0xD80lPTDTHfyZbPYE2Qsg
Igre i kompanije nikad vise nisu zaradivali a ljudi dobivaju odkaze
- Uređivano
Developeri zapošljavaju kad imaju masu posla. Kad prođe taj period onda idu otkazi.
S obzirom da je Insomniac u zadnjih 5 godina izdao 4 ogromne high-budget igretine, a u najavi im ostaje samo jedna, ne čudi me niš ovo.
I s obzirom kakve smo igre imali ove godine, isto me ne čudi ni da se to događa tak odjednom.
Problem je što gaming industrija želi biti filmska.
Filmska industrija zapošljava projektno, po filmu, dok bi gaming developeri htjeli glamur filmske, a sigurnost stalnog posla klasične IT industrije. Jedno ne ide s drugim.
Uvijek ima AAA igara i nek se naviknu da trebaju posao tražiti po igri, a ne po studiju.
- Uređivano
U kontekstu održivosti ne vidim da će to riješiti i pretplatnički modeli jer se zarada distribuira na sve studije određenog servisa, ali ajde, neka sigurnost nije postojala ni sada, samo što se u današnje vrijeme barem privremeno studiji i izdavači spašavaju akvizicijama.
escoban Ne vidi se tvit. Btw. kopiraj link(ove) direktno iz preglednika i bit će automatski vidljiv(i) kao tvit(ovi) na FFA umjesto da ljudi moraju klikati.
- Uređivano
The Day Before najavio Betu u travnju.
Sad su objavili da je Beta samo za njihove "volontere" odnosno zaposlenike.
Ekipa pušta van Betu za zaposlenike.
Ja ne vjerujem