Došao demo za onu igru s beciklom.

Trebam strucno misljenje.

Vec 2 put u roku od desetak dana, kada upalim ps5 vidim da sam izlogovan sa mreze, iako to nisam uradio. Iskljucivo ugasim konzolu, nikada se ne odjavljujem.

Zatim mi konzola trazi da se logujem sa sifrom.

Kada to uradim, stigne mi obavestenje da lozinka nije dobra, sto je nemoguce i onda dobijem mail od Sonija da resetujem šifru.

Sa novom se ponovo bez problema ulogujem.

Da li je ovo neko sigurnosno ili automatsko azuriranje za koje ne znam pa mi je promaklo, ili su nesto sami cackali u podesavanjima pa moram da nadjem i ispravim to u nekom delu settingsa??

Dame i gospodo,naklonite se najboljoj igri u 2022.god- ELDEN RING

• FFA +1

Ovo je bio najbolji trailer cijele večeri

Daj vidi glumačku postavu u igri:

Michael Madsen

Michael Rooker

Kim Basinger

Danny Trejo

Danny Glover

I

Chuck Norris WTF 😆😆😆 🔥🔥🔥 ❤️❤️❤️

E da, i Vanilla Ice 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

• FFA +1

igra promjenila ime i vise mi ne izgleda tako dobro…

chono Kako misliš? Ovo je nastavak na igru iz 2014., a ne remake.

chono vise mi ne izgleda tako dobro

Ti se šališ?

Ovo izgleda jebeno. Art je brutalno lijep, dizajn protivnika i lokacija predobar

Sorcerer jer prodaja odlucuje hoce li biti nastavka ili ne. Izdavacima je daleko vaznije prodaja od samih ocjena.

A vidiš da u slučaju Days Gonea nije tak. Dobra prodaja a neće bit nastavaka.

Iako ne isključujem mogućnost da će biti nastavak ali pod drugim sponzorom.

Heat pa znam, ali prvi trailer je izgledao puno bolje i igra se trebala zvati Lords of the Fallen 2

chono Aha, nisam znao. Novo ime je stvarno fail.

Nisam vidio da je netko stavio.

Precool trailer

• FFA +1

Spidey se pojavio na PS storeu, mozda trailer dolazi uskoro

• FFA +1

Sorcerer samo nek Kamiya zaboga dragoga ne pise vise scenarij jer Bayonetta 3 ima valjda najgluplju pricu koju sam u zivotu vidio, a da ne govorim o odnosima medju likovima i njihovoj karakterizaciji.

Epic Games će 24. siječnja 2023. ugasiti multiplayer servere za sljedeće naslove:

• 1000 Tiny Claws

• Dance Central 1-3

• Note: Dance Central VR online multiplayer will remain available

• Green Day: Rock Band

• Monsters (Probably) Stole My Princess

• Rock Band 1-3

• Note: Rock Band 4 online multiplayer will remain available

• The Beatles: Rock Band

• Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle-Cars

• Unreal Gold

• Unreal II: The Awakening

• Unreal Tournament 2003

• Unreal Tournament 2004

• Unreal Tournament 3

• Note: We have plans to bring back online features via Epic Online Services in the future.

• Unreal Tournament: Game of the Year Edition

Službena objava.

• FFA +1

Game director nije redatelj.

GrimGrimoire (PS2) remasterirana verzija za PS4 i PS5 izlazi u travnju sljedeće godine.

Nemojte propustit uzet FIST danas na epicu, brutalan indie title

MAGES, japanski studio najpoznatiji po visual novel igrama, ponajviše Steins;Gate, ulazi u stanje insolventnosti:

@Fenix tip nije normalan. Pogledaj molim te sto je izradio

darkfenix Broj 1 GOW? neznam meni GOW nije ni za top5 sta se tice grafike

S Fortniteom se lako sprdat, ali moraš vidjeti kako on danas izgleda na PS5. Doslovno predvodi gaimng industriju s Unreal Engine 5 inovacijama i poboljšanjima, doslovno se radi o Epicovom showcaseu enginea. Art na jednu stranu, ali Fortnite je danas skoro pa vrh industrije.