Witcher1? Moze daj mi i 2 god bless remakeove

Jos dva heavy hittera odu, zanimljivo.

prayer Vifis nisam razmišljao o tome na taj način no u pravu si. Daleko je premalo takvih igara koje ti se urežu u sjećanje, a općenito novih igara koje nisu na isti kalup i zbog toga su mi indie drage. Recimo imaš igru koja se zove Minit i ima tako dobar i originalan koncept sa fantastičnim artom da je nevjerojatno, to je za mene prava igra gdje developeri razmišljaju izvan kutije.

Čak dosta cijenim to što točno znaš što ćeš dobiti s AAA igrom. Ako tražiš nešto što će ti zaokupiti pažnju, znaš što potražiti. Isto tako mi je jedan od najdražih evenata za igre zadnjih godina Steamov Next Fest. Može se toliko zabavnih indie igara isprobati koji bi u suprotnom završili skriveni.

master_x Nesposobni dev-ovi kombinirano sa krivim prioritetima,ocito misle da je 4k i raytraceing bitnije od fps-a 🤷‍♂️

escoban clanak je malo nategnut i pise o nekakvoj vecini igara u buducnosti, a navedena su 3 primjera. Sve ovo se tice UE5 specificno. Zasto? Jer je prva verzija (demo) sa svim najavljenim featureima bila zaista heavy hitter za konzole i one jednostavno ne mogu prozvakati to. Danasnji i buduci UE5 naslovi bi to trebali optimalnije vrtiti, a vrlo vjerojatno po predvidanjima ove ekipe, biti ce kompromisa u vidu 30fpsa za naslove koji ce gurati sve feature enginea.

Sto ne znaci da se stvari nemogu dodatno popraviti i da se ovo odnosi na igre koje nece imati UE5. Ja mislim da ce i Hellblade 2 na Boxu ici na 30

Prava čuda su se napravila na PS4, ne razumijem i ne mogu prihvatiti kako onda PS5, koji je puno moćniji, ne bi uz nekog sposobnog deva mogao napraviti još veće stvari. Realno, puni potencijal PS5 nije ni blizu dosegnutog a već se najavljuju tehnička uskraćenja i aludira kako su konzole slabe.

kauboj ne aludira se to, nego da je UE5 drugacija riba u usporedbi sa UE4 kao jedan od najrasirenijih pokretaca multiplatform naslova prosle generacije.

chono

Sve 5, sve to stoji ali sve dok imamo samo 2-3 ekskluzive a konzola će biti aktivna još godinama, ne mogu reći da me ne smeta nagovještavanje kako se vrlo vjerojatno trebamo pomiriti sa 30-40 fps-a jer jednom kada se to dovoljno progura među igrače sumnjam da će biti nekog trganja da se proba probiti ta granica.

escoban Ne znam zbog čega forsiraju taj 4k kad su konzole preslabe.I nemamo svi 65" TV.Bolje je 1440p sa 60fps il neka kombinacija,ovako smo opet na razini doba PS3/X360.

Svi koji imaju TV manji od 65", a igraju se igrice na konzolama, bi po meni trebali plaćati određenu kaznu ili ajmo reć naknadu. Najveći dio te naknade bi išao Sonyu, dio HRT-u, a dio Christopheru Nolanu jer on razumije potrebu za velikim ekranom.

AbelKOsMos Zanimljivo da ide i na Steam.

P.S. Vratite Unreal Tournament, kukavice!

Jesam ja lud ili ne mogu vise da nadjem datum isteka popusta na igrama u Sonijevoj prodavnici???

fensisuperstar Nece to govno u moju plejku, barem ne dok se ne uvjerim da radi kak spada

Kikiller

Izašao je samo u japanu, ovo je prva engleska verzija

Bolje da odmah odustanu. Mnoge će poštediti razočarenja.

Nek bioware preuzme oni znaju sa letecim robotima