Witcher1? Moze daj mi i 2 god bless remakeove
Gaming Chat - news, tračevi, rumori, X je smeće
Jos dva heavy hittera odu, zanimljivo.
prayer Vifis nisam razmišljao o tome na taj način no u pravu si. Daleko je premalo takvih igara koje ti se urežu u sjećanje, a općenito novih igara koje nisu na isti kalup i zbog toga su mi indie drage. Recimo imaš igru koja se zove Minit i ima tako dobar i originalan koncept sa fantastičnim artom da je nevjerojatno, to je za mene prava igra gdje developeri razmišljaju izvan kutije.
Čak dosta cijenim to što točno znaš što ćeš dobiti s AAA igrom. Ako tražiš nešto što će ti zaokupiti pažnju, znaš što potražiti. Isto tako mi je jedan od najdražih evenata za igre zadnjih godina Steamov Next Fest. Može se toliko zabavnih indie igara isprobati koji bi u suprotnom završili skriveni.
COD MW2 ima veličinu od 70MB na disku što u biti znači da se svemirski kraljevi stavili executable čisto da pokrene day1 patch - koji je cijela igra
https://gameinfinitus.com/news/modern-warfare-2-apparently-only-comes-with-70-mb-data-on-disc/
- Uređivano
Očekujte još next-current-gen igara u 30 fps.Sad ili su trenutne konzole toliko slabe ili su developeri nesposobni .
https://www.eurogamer.net/digitalfoundry-2022-why-the-return-of-30fps-console-games-is-inevitable
escoban clanak je malo nategnut i pise o nekakvoj vecini igara u buducnosti, a navedena su 3 primjera. Sve ovo se tice UE5 specificno. Zasto? Jer je prva verzija (demo) sa svim najavljenim featureima bila zaista heavy hitter za konzole i one jednostavno ne mogu prozvakati to. Danasnji i buduci UE5 naslovi bi to trebali optimalnije vrtiti, a vrlo vjerojatno po predvidanjima ove ekipe, biti ce kompromisa u vidu 30fpsa za naslove koji ce gurati sve feature enginea.
Sto ne znaci da se stvari nemogu dodatno popraviti i da se ovo odnosi na igre koje nece imati UE5. Ja mislim da ce i Hellblade 2 na Boxu ici na 30
Prava čuda su se napravila na PS4, ne razumijem i ne mogu prihvatiti kako onda PS5, koji je puno moćniji, ne bi uz nekog sposobnog deva mogao napraviti još veće stvari. Realno, puni potencijal PS5 nije ni blizu dosegnutog a već se najavljuju tehnička uskraćenja i aludira kako su konzole slabe.
Sve 5, sve to stoji ali sve dok imamo samo 2-3 ekskluzive a konzola će biti aktivna još godinama, ne mogu reći da me ne smeta nagovještavanje kako se vrlo vjerojatno trebamo pomiriti sa 30-40 fps-a jer jednom kada se to dovoljno progura među igrače sumnjam da će biti nekog trganja da se proba probiti ta granica.
Svi koji imaju TV manji od 65", a igraju se igrice na konzolama, bi po meni trebali plaćati određenu kaznu ili ajmo reć naknadu. Najveći dio te naknade bi išao Sonyu, dio HRT-u, a dio Christopheru Nolanu jer on razumije potrebu za velikim ekranom.
Jedva cekam…..15 Novembar
Paragon is back
AbelKOsMos Zanimljivo da ide i na Steam.
P.S. Vratite Unreal Tournament, kukavice!
Jesam ja lud ili ne mogu vise da nadjem datum isteka popusta na igrama u Sonijevoj prodavnici???
@foggy jesi uzeo Divine Force?
fensisuperstar Nece to govno u moju plejku, barem ne dok se ne uvjerim da radi kak spada
https://exputer.com/news/games/alan-wake-2-coming-2023-control-sequels/
Ekipa radi punom parom
Novi Fatal Frame, btw jel netko igrao taj naslov na Wii-u iz 2008.?
Vidim da ocjene nisu nešto, ne znam zašto se ne uhvate novog ili bar jedinicu i dvojku naprave remaster.
- Uređivano
Bolje da odmah odustanu. Mnoge će poštediti razočarenja.
Oces letit sa Iron Manom? Plati.
Nek bioware preuzme oni znaju sa letecim robotima
Sales of boxed copies in the UK are also leaning towards PS5, PS4 as 71 per cent of purchases are for the PlayStation versions during its launch week
Za one koje interesuje i za one koje zabole
AbelKOsMos Može. Zgodnih azijatkinja nikad dosta.