kauboj chono Sve 5, sve to stoji ali sve dok imamo samo 2-3 ekskluzive a konzola će biti aktivna još godinama, ne mogu reći da me ne smeta nagovještavanje kako se vrlo vjerojatno trebamo pomiriti sa 30-40 fps-a jer jednom kada se to dovoljno progura među igrače sumnjam da će biti nekog trganja da se proba probiti ta granica.
master_x escoban Ne znam zbog čega forsiraju taj 4k kad su konzole preslabe.I nemamo svi 65" TV.Bolje je 1440p sa 60fps il neka kombinacija,ovako smo opet na razini doba PS3/X360.
Tzereen Svi koji imaju TV manji od 65", a igraju se igrice na konzolama, bi po meni trebali plaćati određenu kaznu ili ajmo reć naknadu. Najveći dio te naknade bi išao Sonyu, dio HRT-u, a dio Christopheru Nolanu jer on razumije potrebu za velikim ekranom.
Centurion Jesam ja lud ili ne mogu vise da nadjem datum isteka popusta na igrama u Sonijevoj prodavnici???
Kikiller Novi Fatal Frame, btw jel netko igrao taj naslov na Wii-u iz 2008.? Vidim da ocjene nisu nešto, ne znam zašto se ne uhvate novog ili bar jedinicu i dvojku naprave remaster. https://www.gematsu.com/2022/10/fatal-frame-mask-of-the-lunar-eclipse-for-ps5-xbox-series-ps4-xbox-one-switch-and-pc-launches-march-9-2023?fbclid=IwAR3JLGG1OLvLnj2cf09f5RlLBtuWij1sx5ZJadz5DoaaLLrJe0K--uGinBg