Je li itko možda igrao ovo? Čini mi se dosta zanimljivo, a i recenzije su ok.

Možda je @Miro?

Flipper Mislim da sam igrao demo na PC-u, ali mi nije bilo nešto posebno.

Flipper

A nisan probao

I ja san trenutno u potrzi skrivenih dragulja kupio san dvi i gledan ima li jos stogod

Ovo se cini bas ko moj đir imas odredeno vrime za otkriti otok i tajne onda kao pukne vulkan i kreces ispocetka ali sve ostaje otkljucano

A ovo me podsjeca na Short Hike mana je kao nema mape i neznas za koga treba obaviti koji quest a igra je izasla misli prosli tjedan sad je 190kn a kupio je za 58 pa sto bude

Kikiller nije, Krešo (od Bere) ti je ovaj gore na fontati desno, duga zavezana kosa i cvikse lennonovke.

Taj skroz dolje ne znam tko je.

yakuza_stinger

A je da, sad vidim, nekak su mi sitni.

Kak je taj Krešo bio jeben recezent, baš je jebeno pisao lik.

Flipper

Evo san jos i ovo uzeo za 38kn i Rogue Legacy 2

Sad dosta kupnje bacam se na igranje

Kikiller Rešo,Đuro,Zrno,ove ostale neznam.Gdje li je Bero?Legende PSX časopisa !

Miro čekaj, koje ovo? Ona što sam postao video je 38kn? Ili si one žabe uzeo za 38kn? 😃

Gamescom 2022

24.8. 2022. - 28.8. 2022.

Geoff Keighley je jučer potvrdio da će se ONL održati dan ranije - 23.8.

Flipper

Zajeba san se uzeo san ono sto si ti posta ali prvu verziju za 38kn

Negdi san procita da je nadogradnja besplatna ali to je bilo za pc prosle godine sad na boxu daju 20% popusta na kupnju nove verzije ako imas staru.

Ma ja ti dosta doga uziman na ebayu kod i platis sve ful jeftino od 50 do 70% jeftinije na day one igru

herc konačno s publikom. Nije to bilo to bez urlikanja fanova

69 max ako bude ubisoft šablona uz dobru grafiku.

Flipper Da, baš nekak lepo, budem sigurno igrao pa ćemo vidjeti. Nešto se ti kinezi guraju, a sve im te neke franšize imaju po 8 naslova onak. Xuan Sword je bio sedmica, mislim da je i ovaj neki stoti vec.

Kad vidim Wadjet Eye u pitanju znam da će biti dobar p&c. 🙂

Ovo izgleda jezivo i zanimljivo.

Grafički nepodnošljivo odvratno. Zaobilazim.

6 dana kasnije
            4 dana kasnije

Super ako je tocno mozda uskoro i na ps+ , iako mi je cudno igra se idalje dobro prodaje

GOTY 2022 2023.

A seru ljudi dosta po toj igri, ali mene baš zanima. Mogla bi biti dobra.

A jebiga. I Diablo Immortal je zaradio 100 miljona.

Auuuuu remake Gothica. Ovo ce biti vrh!

chono Imaš demo na Steamu već par godina.

EDIT: Nema više, maknuli su.