prayer prodaja i kvaliteta idu ruku pod ruku. Sranja se ne prodaju dobro luuul

5 dana kasnije

Auuu

Mislio sam da želim crni kontroler kad sam prvotno vidio najavu PS5. Ali ovaj crveni je nešto najljepše što sam vidio... Kontroleri rasturaju ovu generaciju. Onaj plavo-bijeli Xboxov i sada crveni PS-ov.

Pusti boju, pravo pitanje je dal su ispravili driftanje i pucanje trigera?
Ne sumnjam da se koriste komponente sa reklamiranih kontrolera.
Puno ih je a šteta baciti čipove.
Pofarbaj i prodaj ekipi pod novo ponovno.

pravednik

To nije na Sonyu da popravi nego na Alpsu.
    Njihovi analogi se koriste u svim kontrolerima danas.

5 dana kasnije

Souls-like game inspired the classic story of Pinocchio... O JBT!!!

@maverick pazi ovo! Souls naslov koji se bavi laganjem! Očekujem parry s nosem od 2 m!

5 dana kasnije

Taman izdaju FF7 do kraja i bacaju se na ovo.

Nice.

Za dva tjedna izlazi nova sezona Fortnitea, ali mislim da je još prerano za UE5, iako su rekli da prelaze na njega mid 2021. Izglednije iduća sezona u 9. mjesecu.

Deadwalker

Znači ta igra ima tako dobar multi-player da je taj mod igra sama za sebe! Jako me ljutilo prije što sam bio dosta loš u preciznosti sa kontrolerom no sad kad se bude igralo na PC bit ću jednako loš samo sa M/K 😂

Deadwalker uncharted 1-3 nista? Ocito nas ceka remake uncharteda pa ce i to doc na PC i ps5 ista stvar i za TLOU1 remakeom

Kakav remake? Pa ne pada na pamet Sonyu raditi remake i odmah ga staviti van PlayStationa.
    Vjerojatno se radi o osnovnoj igri s namještanjem rezolucije i otključanim frame rateom.

7 dana kasnije

Poznato je da se Sakaguchi "izgubio" iz razvoja igara za konzole, ali evo novog intervjua o tome kako razvija igre, koji su mu utjecaji i na što stavlja fokus:

doktor1
    Imaju novu open world igru, Hulst izgleda zadovoljan s onim što je vidio. Nećemo ovo vidjeti prije sljedeće godine na E3.

Ne znam gdje bi sa ovime pa cu ovdje...zanimljiv intervju koji upravo traje izmedju kreatora GOW i GOW serijala!

I taj atmos i dolby i HDMI 2.1 su prenapuhani.
    Zamarate se glupostima.

Kako ovo genijalno izgleda.

Izgleda jako fora, ali ovo je tako loše režiran trailer. Rezovi svake sekunde takoreći. Prikazuje gameplay, a ne možeš ga ni popratiti jer se doslovno sve mijenja.

Čeka se konkretan gameplay.

prayer Izvorni kod Fifa 21

Dakle i Fife 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20...

... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30...