Deadwalker

Znači ta igra ima tako dobar multi-player da je taj mod igra sama za sebe! Jako me ljutilo prije što sam bio dosta loš u preciznosti sa kontrolerom no sad kad se bude igralo na PC bit ću jednako loš samo sa M/K 😂

Deadwalker uncharted 1-3 nista? Ocito nas ceka remake uncharteda pa ce i to doc na PC i ps5 ista stvar i za TLOU1 remakeom

Kakav remake? Pa ne pada na pamet Sonyu raditi remake i odmah ga staviti van PlayStationa.
Vjerojatno se radi o osnovnoj igri s namještanjem rezolucije i otključanim frame rateom.

7 dana kasnije

Poznato je da se Sakaguchi "izgubio" iz razvoja igara za konzole, ali evo novog intervjua o tome kako razvija igre, koji su mu utjecaji i na što stavlja fokus:

doktor1
Imaju novu open world igru, Hulst izgleda zadovoljan s onim što je vidio. Nećemo ovo vidjeti prije sljedeće godine na E3.

Ne znam gdje bi sa ovime pa cu ovdje...zanimljiv intervju koji upravo traje izmedju kreatora GOW i GOW serijala!

I taj atmos i dolby i HDMI 2.1 su prenapuhani.
Zamarate se glupostima.

Kako ovo genijalno izgleda.

Izgleda jako fora, ali ovo je tako loše režiran trailer. Rezovi svake sekunde takoreći. Prikazuje gameplay, a ne možeš ga ni popratiti jer se doslovno sve mijenja.

Čeka se konkretan gameplay.

prayer Izvorni kod Fifa 21

Dakle i Fife 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20...

... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30...