Sorcerer
Zašto si potpuno editirao svoj post Persona? Odgovorio si @Centurion kako Pragmata i Hogwarts dolaze na Xbox i PC, čovjek ti odgovori, a ti staviš random link za COD igru? @Fico

Sorcerer
    Teeeeeeeeeeeeeeeeeeeško da će Activision preskočiti PS4 i Xbox One. Previše je tu kupaca da samo tako propuste zgrnuti milijardu day one. Onaj sljedeći za 2022., taj vjerojatno ne bu više na starim konzolama. No Vanguard gotovo sigurno dolazi na last-gen.

Nexus

Krivo sam shvatio njegov komentar, pa sam editirao svoj post

zontra budući da na igri radi Red Storm sigurno će biti veliki naglasak na PvP. Možda bude miks PvPvE, ali fokus će biti PvP. Očekujem isto BR mode i miks Survivala uz naravno puno više igrača. Moglo bi biti dobro. Siguran sam da neće biti kampanja ni ništa. Samo MP. 🙂

prayer izrugivanje. Drugi se kite GOAT nazivima, a prodaja mizerija i jos skrivaju rezultate iste, a ovi melju sve pred sobom.

prayer prodaja i kvaliteta idu ruku pod ruku. Sranja se ne prodaju dobro luuul

5 dana kasnije

Auuu

Mislio sam da želim crni kontroler kad sam prvotno vidio najavu PS5. Ali ovaj crveni je nešto najljepše što sam vidio... Kontroleri rasturaju ovu generaciju. Onaj plavo-bijeli Xboxov i sada crveni PS-ov.

Pusti boju, pravo pitanje je dal su ispravili driftanje i pucanje trigera?
        Ne sumnjam da se koriste komponente sa reklamiranih kontrolera.
        Puno ih je a šteta baciti čipove.
        Pofarbaj i prodaj ekipi pod novo ponovno.

pravednik

To nije na Sonyu da popravi nego na Alpsu.
          Njihovi analogi se koriste u svim kontrolerima danas.

5 dana kasnije

Souls-like game inspired the classic story of Pinocchio... O JBT!!!

@maverick pazi ovo! Souls naslov koji se bavi laganjem! Očekujem parry s nosem od 2 m!