Tzereen

Ovo je 219 dok je reurbished Steam Deck 319. Steam Deck savršeno streama PlayStation igre preko aplikacije i radi puno puno više. Jednostavno ne ispadne nikako računica iz kojeg god kuta gledaš. S obzirom na alternative ovo je totalno neisplativ uređaj. Ima puno prednosti no konkurencija ga gazi sa lijeve i desne strane 🤷‍♂️

Edit: bonus bodovi što ne moraš platiti još 200€ da imaš bežične slušalice Ha-Ha-Ha

escoban to je jedino zanimljivo nekom tko voli skupljati tech spravice….

@prayer steam deck refurbished je 339 eura 😃

Genesis steam deck refurbished je 339 eura

De kupi ga više i prestani sliniti xD

prayer ako kupis od mene moj bijeli oled switch onda cu ja uzet steam deck 😁

herc sasvim normalno u poslovnom svijetu, za vrijeme korone masovno zaposljavanje, sad kad vise to nije potrebno idu masovni otkazi

Normalno je u američkom poslovanju koje ne razumije koncept održivog rasta pa zapošljavaju scrum mastere u non-dev timove.

16% je super.

Starting next year Unreal Engine will no longer be free for non-game dev uses. So anyone who picked it up for concept art, mograph, archviz etc. they plan on moving back to a seat-based licensing system. Free ride is over. Just announced at Unreal Fest 2023. Licensing pricing details will follow later.

Fuck Unreal, dame i gospodo Valve i Source 2. Ovo je nesto najbolje sto sam vidio u igrama.

wooddiebone mod je free u potpunosti i jos dobijes launcher da ti sam drzi up to date i sve instalira. 0 eura investicije

"AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA" - Dumbledore said calmly.