U kontekstu održivosti ne vidim da će to riješiti i pretplatnički modeli jer se zarada distribuira na sve studije određenog servisa, ali ajde, neka sigurnost nije postojala ni sada, samo što se u današnje vrijeme barem privremeno studiji i izdavači spašavaju akvizicijama.

escoban Ne vidi se tvit. Btw. kopiraj link(ove) direktno iz preglednika i bit će automatski vidljiv(i) kao tvit(ovi) na FFA umjesto da ljudi moraju klikati.

weky Usporedba ti jako banalizira sto ulazi u razvoj jedne igre naspram filma. Rad na filmu je gotov po njegovom izlasku. Rad na igri nije.

Fico Rad na igri nije.

Osim ako je first party Nintendo igra🤣🤣🤣🤣🤣

Fico Pa no, i ostavi se tim za održavanje.

Torgue Tek sad vidim ovo. Koji urnebes.Ha-Ha-Ha Ovo može doći na net samo pod uvjetom da bude besplatno a i tad me ne bi iznenadilo da copyrightaju fan projekt.

Zero Bit će besplatno te ovo dolazi od ekipe koja je napravila Bloodborne PS 1 demake koji je još dostupan, pa mislim da neće bit problema s copyrightom.

6 dana kasnije

weky jebiga, igraci birali 🤷‍♂️ puls naroda kako bi se reklo

@weky pa da presmiješno. Baldurs je trebao dobiti više nagrada.

@chono tako je. Lista je zapravo dosta korektna.

chono U PS GOTY nema Spidermana? I ResidentEvil4 kao osvajac? Sad su odjednom remakovi ok? A Re4 nije ni na listi za XBX GOTY 🤦‍♂️ majko mila…

Drago mi je da je BG pokupio sve iako ga nisam igra, ali ako svi kazu da je vrh i to od tako malog studija onda samo mogu podrzavat…