escoban

Davno je to gotova stvar samo što se radi cirkus radi publiciteta. Ista stvar sa Disneyem.

Zero

Valjda će u idućih 10 godina izbaciti konzolu koja može COD upogobiti Ha-Ha-Ha

Nek im relesaju mobilnu verziju

Lol, potpisuju sa svima okolo i cini se da ce sony izvisit.

De zamisli da prisile Sony na to da mora s njima potpisati ugovor o streamanju. Repriza ravna kapitulaciji Japana nakon što su ih bombardirali atomskim bombama, lol.

Zero znaci imaju deal sa Nintendom, Nvidiom, vrlo vjerojatno ce se nagoditi sa Googleom i to je to, Sony ostaje sam u vetu na akviziciju Activisiona. Iako mislim da je to done deal odavno

Znači po meni umjesto da Sony cvili i plače za M$/Activision deal, mogli su poodavno na noge lagane i oformiti ekipu, koja bi napravila puno bolju igru i franšizu nego što je COD. Što zapravo uopće ne bi bilo teško.

Ima gomila bivših CoD devova, a i uvijek s lovom možeš namamiti i one bitne.

Kupi jebeni Respawn Entertainment, ili kupi cijeli EA, i onako se nude. Pa tamo su hebeni tvorci modernog Cod-a. Imaš Medal of Honor licencu, imaš Battelfield, pa pretvori ih u TOP type COD igru. Ako netko to zna i može onda je to Sony.

Za 2god. se više nitko neće sječati Coda, jedino kako je $M prosu novce.

ibor4you

Slazem se, nema nista lakse. Samo zaposlis ljude koji vec 15 godina neuspjesno pokusavaju napravit posao za koji si ih zaposlio. Ovaj put ce uspjet, predosjecam to.

sanzo

Lega brkaš priće o nesposobnom vodstvu EA i gaming divu Sony..

Slazem se, kad bi kupili MOH IP marketirali ga kao povratak kralja i pushali ga sa svojim PS brandom mislim da bi mogli brzo i efektivno nastetiti CODu. Poznavajuci COD skok koji su napravili sa MW19 cemo morat cekat jos 10ak godina sad ce servirat svake godine isto sranje i stim ih nece biti pretesko pristic u kvaliteti…

Bolje im je to nego pustati da MS zaradiva na tebi priko CODa.

Takoder se slazem da nisu ni DICE i Respawn krivi za stanje BFa/MOHa ili Titanfalla nego iskljucivo EA

Sorcerer Battlefield i MOH treba izlaziti za sve platforme, a ne samo za PS ako Sony kupi EA jer u tom slučaju regulatori neće odobriti Sonyjevu akviziciju EA ako Sony napravi Battflefield i MOH samo za PS

Da te citiram prije nego obrises post, kad shatis kakve gluposti pises…😂

Kao sto rekoh..post uredjivan, drugaciji smisao,lol

Nekoliko dobrih savjeta za privikavanje na VR, posebice za one koji zele GT7 igrat…

Koji su to supci u MS pa to nisu istine, koje price oni pokusavaju prodat…🤣🤣 bas mi se gadi ta kompanija i ljudi koji tamo rade..

darkfenix MSova logika u prevedenom “Sony je gradio marljivo +20godina brend, dok smo mi ladili jaja. Sad nas jebeno gaze u uspjesnosti zato je sasvim opravdano da kupimo u 2 godine 2 ogromna publishera sa tatinim parama kako bi kompenzirali nasu nesposobnost”

Kad vec zele pomoc gamingu, neka otvore nova studija neka kupe talent koji ce radit na novim IP, a ne oni bi legli u gotovo gnjezdo… Jos sad kad im prode ovaj deal pa uniste vec sjebani Activision dokraja 😂

Pa Xbox divizija gubi novce od kad zna za sebe, Gamepass im je jedini spas koji ga još danas uz konzole prodaju u gubitku. Znači promjena se treba desiti sad a ne zaposliti ljude i otvoriti novi studio i čekati 5-6 godina za novu igru. Ako ćemo logički i objektivno šta drugo možeš napraviti u njihovom položaju da privučeš još više ljudi na njihovu platformu i povećati bazu nego iz vedra neba dovesti nove igre i tko zna koliko još njih u development. Jbg bili su glupi i zajebavali se, ali sva sreća imaju novce u nedogled pa si mogu priuštiti, no unatoč svemu mislim da se previše musite i ne gledate stvari objektivno i s razumijevanjem već ih gledate kroz ružičaste naočale koje su vam nametnute.

darkfenix

Objektivan i nepristran kanal, 10/10 video.

escoban pa sad i grade nove igre godinama, ali ni to nije dobro, pa se ismijavaju gdje su im naslovi…

Xbox divizija je MSu bila playground dosada. Medutim, gaming je postao prebitna vreca love i ovo sto se dogada nije nista cudno za americku kompaniju koja ima kapitala. MS mozda i zakasni ili ne predvidi neke stvari, ali to uvijek nadomjeste novcem. Ili u potpunosti odustanu od "igracke"

prayer Bas bi to tribali raditi, graditi 5 god studija i reputaciju. MS zeli biti sila u gamingu bez da radi igre 🤷‍♂️

escoban Pa ono evo kuća mi gori ali neću zvati vatrogasce već ću čekati 5 godina da svoju djecu naučim gasiti vatru 🤷‍♂️

Da se bilo tko od nas nalazi u istom položaju i da imamo svi iste novčane mogućnosti, svak od nas bi isto postupio.