sanzo

Lega brkaš priće o nesposobnom vodstvu EA i gaming divu Sony..

Slazem se, kad bi kupili MOH IP marketirali ga kao povratak kralja i pushali ga sa svojim PS brandom mislim da bi mogli brzo i efektivno nastetiti CODu. Poznavajuci COD skok koji su napravili sa MW19 cemo morat cekat jos 10ak godina sad ce servirat svake godine isto sranje i stim ih nece biti pretesko pristic u kvaliteti…

Bolje im je to nego pustati da MS zaradiva na tebi priko CODa.

Takoder se slazem da nisu ni DICE i Respawn krivi za stanje BFa/MOHa ili Titanfalla nego iskljucivo EA

Sorcerer Battlefield i MOH treba izlaziti za sve platforme, a ne samo za PS ako Sony kupi EA jer u tom slučaju regulatori neće odobriti Sonyjevu akviziciju EA ako Sony napravi Battflefield i MOH samo za PS

Da te citiram prije nego obrises post, kad shatis kakve gluposti pises…😂

Kao sto rekoh..post uredjivan, drugaciji smisao,lol

Nekoliko dobrih savjeta za privikavanje na VR, posebice za one koji zele GT7 igrat…

Koji su to supci u MS pa to nisu istine, koje price oni pokusavaju prodat…🤣🤣 bas mi se gadi ta kompanija i ljudi koji tamo rade..

darkfenix MSova logika u prevedenom “Sony je gradio marljivo +20godina brend, dok smo mi ladili jaja. Sad nas jebeno gaze u uspjesnosti zato je sasvim opravdano da kupimo u 2 godine 2 ogromna publishera sa tatinim parama kako bi kompenzirali nasu nesposobnost”

Kad vec zele pomoc gamingu, neka otvore nova studija neka kupe talent koji ce radit na novim IP, a ne oni bi legli u gotovo gnjezdo… Jos sad kad im prode ovaj deal pa uniste vec sjebani Activision dokraja 😂

Pa Xbox divizija gubi novce od kad zna za sebe, Gamepass im je jedini spas koji ga još danas uz konzole prodaju u gubitku. Znači promjena se treba desiti sad a ne zaposliti ljude i otvoriti novi studio i čekati 5-6 godina za novu igru. Ako ćemo logički i objektivno šta drugo možeš napraviti u njihovom položaju da privučeš još više ljudi na njihovu platformu i povećati bazu nego iz vedra neba dovesti nove igre i tko zna koliko još njih u development. Jbg bili su glupi i zajebavali se, ali sva sreća imaju novce u nedogled pa si mogu priuštiti, no unatoč svemu mislim da se previše musite i ne gledate stvari objektivno i s razumijevanjem već ih gledate kroz ružičaste naočale koje su vam nametnute.

darkfenix

Objektivan i nepristran kanal, 10/10 video.

escoban pa sad i grade nove igre godinama, ali ni to nije dobro, pa se ismijavaju gdje su im naslovi…

Xbox divizija je MSu bila playground dosada. Medutim, gaming je postao prebitna vreca love i ovo sto se dogada nije nista cudno za americku kompaniju koja ima kapitala. MS mozda i zakasni ili ne predvidi neke stvari, ali to uvijek nadomjeste novcem. Ili u potpunosti odustanu od "igracke"

prayer Bas bi to tribali raditi, graditi 5 god studija i reputaciju. MS zeli biti sila u gamingu bez da radi igre 🤷‍♂️

escoban Pa ono evo kuća mi gori ali neću zvati vatrogasce već ću čekati 5 godina da svoju djecu naučim gasiti vatru 🤷‍♂️

Da se bilo tko od nas nalazi u istom položaju i da imamo svi iste novčane mogućnosti, svak od nas bi isto postupio.

prayer Za njih ima smisla, ali za gaming nije dobro da ti dode neko kao MS i kupi 2 ogromna publishera (1 od njih vridi skoro kao sony) Najbolje da kupe i Playstation brend pa smo svi mirni gamepass ce biti 200 eura misecno i igrat cemo sve

escoban Nije dobro za Sony a ne za gaming. Njihove igre su dostupne na svakom uređaju preko Gamepassa, svak može sve igrati i to bez potrebe konzole u potpunosti. Svaki potez koji je Microsoft od početka ove generacije je ironično “for the players” (čitaj za sebe). Najveći je problem u cijeloj priči tih 30% zarade što Sony uzima sebi u džep kao zaradu za najpopularniju igru na njihovoj konzolu pod nazivom Call of Duty.

prayer 4 the players, dok nebudemo mi u Sonyevoj poziciji pa naguzimo cilu industiju kako Sony nikad nece moci…

escoban

Ali objasni mi koja je to cijela industrija kad su im igre doslovno dostupne na pametnim televizijama i na svime što ima ekran, browser i pristup internetu. Ako je ta cijela industrija Sony, onda da, pošteno će ih sjebat.

prayer Sta im to vrijedi kad im je kvaliteta ekskluziva skoro ravna nuli…ko bi vam igre radio da nema Sonyevih studija,(ako si gledao video znao bi da po MSu , Nintendo ne postoji) lol

prayer Sto vise MS bude rastao u gamingu, vise ce i kupovat industrije a kad oni budu u poziciji Sonya (80% MS - 20%PS) onda ti Gamepass nece kostati 1euro priko Turskog racuna nego ce ti biti 100 eura i vise misecno. Tako se unistava industrija vrlo jednostavno. Zato mi nije drago i nebi nikome trebalo biti drago ovo sta se desava, oni kupuju uspjeh umisto da ga grade. Nije ni Sony sveta krava, rade i oni pun k sranja jer to trenutno mogu ali puno se manje bojim kompanije koja vridi 100 bilijona nego kompanije koja vridi 7 trilijona.

Situcaija trenutna je Sony je kao klub iz Bundeslige ulaze malo i pametno dok je MS klub iz Premierlige koji trosi i kupuje sve dok rezultati nedodu… A nazalost ako to neki regulatori nezaustave kad tad Sony i Nintendo nece moći pratit MS …

escoban onda ces kupovat igre po 70, 80 eura kao i sada 🤷‍♂️ ili ces imati PC

@darkfenix normalno da ne postoji kad ne utjece na njihov ekosustav.

chono Da, zato su potpisali ugovor za COD sa njima…jel ne utjecu na njihov" ekosustav" toboznji ..molim te, chono.

darkfenix pa ne utjecu. Utjecu na finisiranje akvizicije kupnje Activisiona. Zato je i potpisan deal s njima i s Nvidijom. Sada ce oboje magicno odustati od zalbe. Nintendove igre i cijela strategija u nijednom trenu nije konkurencija kao Sony.