Igra izgleda predivno, a gameplay extra zabavan. Ovo bi definitivno trebao preći.

Novi Mario mi je prošao ispod radara. Ali prvo se moram natjerati i preći zadnju Zeldu. Kupio day one, igrao 10h i odustao 🙁

resident_evil

Sto odustao od Zelde? Znam da inace uzivas u njima, pa malo mi ovo cudno.

Sto se tice novog Maria, ide mi sasvim dobro, iako me pati onaj Jump Jump Jump nivo, nikako ga odskakati do kraja. Mora se priznati da su nivoi jako mastovito osmisljeni, no igra mi za sada ipak nije za desetku.

Moram jos jednom napisati…danas Barcelona-Real Madrid a ja igram Super Mario….

Poslije Super Maria Bros onog prvog iz 1985. Kad sam usao u svijet igrica i konzola i koji mi jednostavno budi sve lijepe uspomene iz djetinjstva ovo je najbolja igra za mene svih vremena!

Ovaj prvi je prvi samo zbog sentimentalne vrijednosti.

Super Mario Wonder je igra koja me odusevila…da traje 5000 sati svaki bi odigrao sa istim gustom!

Prika

Nisam to ni otvorio. Otkrio sam Special World te imam pristup u dva nivoa, no sumnjam da ću ih proći. Probao par puta i ne ide, preteško je to za moj skill.

Inače, otvorio sam zadnji, Bowserov svijet i moram priznati kako sam napredovao od World 3 pa nadalje igra je bila sve bolja i bolja, nivoi su stvarno fantastično osmišljeni, nema govora o recikliranju i osjećaju već viđenog. Samo imam dojam da igra traje nekako kraće u odnosu na druge Mario igre, no ipak svo vrijeme je čista uživancija.

densetsu mislim da sam ja igrao 7 dana i preko 200 zivota…nikad gori level.

I nema neka filozofija,odigras 200 puta i jednom uspijes…bitno je kao uvijek imati zivce

I meni je nekako kratka…mozda zato jer je odlicna i ne bi da se zavrsi.

Brutala je igra. Ne stignem puno u zadnje vrijeme, sad sam na W3, baš je uživancija sve.

Meni su ti teži leveli super, taman malo zapapre ali ne pretjeraju. Najviše živaca mi je pojeo onaj "Getting over it" inspirirani level.

Mislim da ti ovaj nece biti super…bas me zanimaju reakcije…

Prika

Rješio sam to. Trebalo je par puta, al nije toliko preteško. Kakve gardarije su ljudi radili u Mario Maker, ovo je kamilica 😅

Taman otvorio ostatak svijetova pa mogu birat gdje ću. Idem redom, ovaj s pustinjom ima baš hrpu skrivenih stvari.

Torgue ma za sve da ali za ovo ne…sve sam odigrao bez problema sve sam pokupio,sve sam kupio….ali ovaj dio…da nije super mario bi letio kroz prozor

Odigrao novog super(iornog) Maria, a utrošio sam 20+ sati čemu je pridonijelo prolaženje kroz mnoge nivoe više puta. Bez toga bi bilo tko zna koliko manje, a prolazio sam ih više puta bilo zbog propuštenih wonder seedova, purple coinsa, ali i čistog užitka. A bome se uživa u svakom trenutku zbog jednostavno besprijekornog dizajna. Svaki nivo ima barem neki detalj koji će vas oduševiti bilo sama struktura, ponašanje protivnika, skriveni elementi (čak i na mapi svijeta), a naravno i promjena levela pronalaskom wonder flowera što uvijek donosi novo iznenađenje. Nintendovi genijalci su još jednom potvrdili da se u konceptu 2D platformera još štošta maštovitog i inventivnog može ponuditi. Svaka preporuka svim ljubiteljima platformera, jer je Super Mario Bros. Wonder stvarno wonderful igra.

Vi što se kompletirali, što se dobije za pronalaženje svih seedova? Ostao mi je još jedan svijet, gledam ove prošle negdje sam sve skupio, negdje ne. Dosta je zeznuto sad otkriti gdje sam promašio jer sam skužio da na nekim levelima ima oni tajnih izlaza gdje ima tih seedova koji uopće nisu označeni na levelu, nego iskoče tek kad ih se skupi.

member nista…a neke levele sam dva puta odigrao sasvim slucajno…jer sam manijak pa mi se otvorili dodatni ali taj dio nisu dobro napravili po meni,nisu bili mastoviti

8 dana kasnije

Stavi lt cu dupli post da se moze prebacit ako postoji tema za Super Mario RPG…

Po meni katastrofa!!!KATASTROFA!

Znaci biras opcije kad naletis na suparnika…

Da mi je netko rekao da cu ovo dozivit ubio bi se.

Nakon Wondera izbace ovo…na prvu sam zgrozen…vidit cu dalje

Prika

A Prika Prike ti

Mario RPG

I jos ti je remake

Nisi moga neznati sto uzimas

Miro ma ja ne propustam nijedan ali ovaj me bas razocarao…

Ne znam sto bi ti rekao…nikad nisam ovako nesto igrao…a stvarno sam do sad mislio da sam svaki super mario odigrao

Miro Nisi moga neznati sto uzimas

Alo, ne podcjenjuj čovjeka.