U shop dolazi u petak?
Super Mario Bros. Wonder
U petak je vani ali ja san uzeo misec dana online da bi mogao kupiti onaj paket vaucera 2 komada za nekih 86funta i uzeo odma Marija a drugi vaucer nek ceka mozda odma sljedeci misec Mario rpg.
Mario se ionako igra non stop pa mi je draze uzeti digitalno da se ne zajebavam sa vadenjem i prebacivanjem igri
Odigrao sada na PC jedno 5 staza. Osmjeh od uha do uha. Ljudi moji koja vas igra čeka
Prednaručio maloprije (I couldn't resist), taman završim Tchiu (nadam se) do petka.
Zadnji 2D Mario je baš bio.. meh. Ali ovo brutala izgleda.
Pao je preorder. Čekamo mail da se slalo danas.
Koja brutalica od igre. Više raznolikosti i ideja u početnom području nego u cijelom Super Mario Bros U.
Izgleda vrhunski, igra se vrhunski i zasad cijelo vrijeme ubacuju nove ideje. Top.
Ja bi za svaki super mario dao ako treba 200 eura bez problema.
Ovaj sam skoro odigrao…i jos cu ga jednom cijelog da utvrdim gradivo…nikad nijednu igru nisam dva puta igrao a ovo mogu danima
Čitam samo hvalospjeve o igri. Ovo će vjerojatno biti prva igra koju ću nabaviti kada jednom kupim switch. Btw, jel ima smisla pričekati switch 2, ako izađe uskoro, ili bolje sadašnji? Pitanje je i da li bi "switch 2" bio backwards kompatibilan.
Ako uzmem aktualni switch, jel svejedno dal da uzmem običnu verziju ili oled verziju? Ionako bi većinom igrao spojen na tv.
- Uređivano
milicevic87 sto se tice verzije tu ti nisam mjerodavan…ima vecih strucnjaka..
Ali ja sam ti kupio switch ulozio jako puno novaca,imam 6 joy cona i dva jojstika,volan…sve zbog super maria,imam svaki super mario koji postoji i ne zalim kune…a ulozeno je preko 5000kn.
milicevic87 ako bi ti bio spojen na tv 90% vremena onda mozes uzet i obicnu verziju.
Da je Switch 2 backwards compatible onda da, bilo bi bolje mozda sacekat.
U svakom slučaju na njuškalu imaš često dosta dobrih bundleova switch + par igara za dosta dobru cijenu. Ja sam osobno bio pronašao na FB marketplaceu za 290 eura sa 6 igara (crash trilogy, 3 SM igre)
Igra izgleda predivno, a gameplay extra zabavan. Ovo bi definitivno trebao preći.
Novi Mario mi je prošao ispod radara. Ali prvo se moram natjerati i preći zadnju Zeldu. Kupio day one, igrao 10h i odustao