jao…koja vijest 💘😍💌

E sada jos samo da majstori iz Retro Studija najave novu DKC igru jer vrlo je znano da im je posljednja ne samo najbolji 2D platformer svih vremena, nego jedna od najboljih igara ikada.

Ono sto me u slucaju novog Maria veseli je to da ne izgleda kao samo jos jedna New Super Mario Bros. igra koje su svakim svojim nastavkom bile sve gore i nemastovitije. 3D Mario je moj jam, ali ovo konacno izgleda kao da bi mogla biti vrlo dobra 2D Mario platformer avantura nakon davnih ranih devedesetih i zlatnog doba SNESA.

5 dana kasnije

Slažem s komentarom i žao mi je što je manji broj ljudi kod nas iskusio DKC.

Gameplay (pogotovo K leveli 🙂), muzika, atmosfera - savršenstvo.

Pisao sam pred dosta vremena tu na forumu da kupujem switch ako izađe novi DKC, ali to se još nije dogodilo pa još uvijek imam Wii U 🙂

Što se tiče Maria, veselim se naravno, novi gameplay elementi mi se sviđaju i sigurno će biti ispoliran do kraja.

2 mjeseci kasnije

densetsu

Dok se Sony i MS bore oko Starfielda, Spider-Mana i ostalih gluposti, ovi naprave Super Maria i poberu ih u prodaji samo tako.

10 misec Mario Wonder

11 misec Mario RPG

12 misec Dragon Quest Monsters

Svaki misec igra za switch

Ovo sa badgevima što su pokazali mi se čini fantasticno! Kad smo već kod toga mogli bi i komotno neku metroidvania Mario igru napraviti.

20 dana kasnije
22 dana kasnije
4 dana kasnije

Očekivano kvalitetno.

Twillight od subote?

Ubit cu se!

Ja ga danas trazio…a bio sam siguran da je tu u petak…kad u subotu?

Brijac nema stresa prika ti je NSP

Ne znam ni ja ali me zabrinuo sa ovom subotom 😁

Tako ti je meni pola ovih stvari sto citam po forumu ali pravim se da razumijem

Kupljeno skinuto cekamo patak za igrati

Brijac

Format datoteka za switch software.

Od prosle subote je piratska verzija vani.