Trebaju se samo shaderi skinuti i igra radi bez problema!

Genesis

Giphy - Season 4 Episode 13 GIF by The Office

Očekujem javnu ispriku do kraja dana, u u slučaju da pomisliš da sam ovo kupio i platio $59,99 što je preračunato u nekih 55,10€ nemoj dati uopće padne na pamet jer to sigurno nisam napravio samo da ti dokažem da nisam pirat.

Koja brutalica od igre. Više raznolikosti i ideja u početnom području nego u cijelom Super Mario Bros U.

Izgleda vrhunski, igra se vrhunski i zasad cijelo vrijeme ubacuju nove ideje. Top.

Ja bi za svaki super mario dao ako treba 200 eura bez problema.

Ovaj sam skoro odigrao…i jos cu ga jednom cijelog da utvrdim gradivo…nikad nijednu igru nisam dva puta igrao a ovo mogu danima

Čitam samo hvalospjeve o igri. Ovo će vjerojatno biti prva igra koju ću nabaviti kada jednom kupim switch. Btw, jel ima smisla pričekati switch 2, ako izađe uskoro, ili bolje sadašnji? Pitanje je i da li bi "switch 2" bio backwards kompatibilan.

Ako uzmem aktualni switch, jel svejedno dal da uzmem običnu verziju ili oled verziju? Ionako bi većinom igrao spojen na tv.

milicevic87 sto se tice verzije tu ti nisam mjerodavan…ima vecih strucnjaka..

Ali ja sam ti kupio switch ulozio jako puno novaca,imam 6 joy cona i dva jojstika,volan…sve zbog super maria,imam svaki super mario koji postoji i ne zalim kune…a ulozeno je preko 5000kn.

milicevic87 ako bi ti bio spojen na tv 90% vremena onda mozes uzet i obicnu verziju.

Da je Switch 2 backwards compatible onda da, bilo bi bolje mozda sacekat.

U svakom slučaju na njuškalu imaš često dosta dobrih bundleova switch + par igara za dosta dobru cijenu. Ja sam osobno bio pronašao na FB marketplaceu za 290 eura sa 6 igara (crash trilogy, 3 SM igre)

Igra izgleda predivno, a gameplay extra zabavan. Ovo bi definitivno trebao preći.

Novi Mario mi je prošao ispod radara. Ali prvo se moram natjerati i preći zadnju Zeldu. Kupio day one, igrao 10h i odustao 🙁

resident_evil

Sto odustao od Zelde? Znam da inace uzivas u njima, pa malo mi ovo cudno.

Sto se tice novog Maria, ide mi sasvim dobro, iako me pati onaj Jump Jump Jump nivo, nikako ga odskakati do kraja. Mora se priznati da su nivoi jako mastovito osmisljeni, no igra mi za sada ipak nije za desetku.

Moram jos jednom napisati…danas Barcelona-Real Madrid a ja igram Super Mario….

Poslije Super Maria Bros onog prvog iz 1985. Kad sam usao u svijet igrica i konzola i koji mi jednostavno budi sve lijepe uspomene iz djetinjstva ovo je najbolja igra za mene svih vremena!

Ovaj prvi je prvi samo zbog sentimentalne vrijednosti.

Super Mario Wonder je igra koja me odusevila…da traje 5000 sati svaki bi odigrao sa istim gustom!

Prika

Nisam to ni otvorio. Otkrio sam Special World te imam pristup u dva nivoa, no sumnjam da ću ih proći. Probao par puta i ne ide, preteško je to za moj skill.

Inače, otvorio sam zadnji, Bowserov svijet i moram priznati kako sam napredovao od World 3 pa nadalje igra je bila sve bolja i bolja, nivoi su stvarno fantastično osmišljeni, nema govora o recikliranju i osjećaju već viđenog. Samo imam dojam da igra traje nekako kraće u odnosu na druge Mario igre, no ipak svo vrijeme je čista uživancija.

densetsu mislim da sam ja igrao 7 dana i preko 200 zivota…nikad gori level.

I nema neka filozofija,odigras 200 puta i jednom uspijes…bitno je kao uvijek imati zivce

I meni je nekako kratka…mozda zato jer je odlicna i ne bi da se zavrsi.

Brutala je igra. Ne stignem puno u zadnje vrijeme, sad sam na W3, baš je uživancija sve.

Meni su ti teži leveli super, taman malo zapapre ali ne pretjeraju. Najviše živaca mi je pojeo onaj "Getting over it" inspirirani level.

Mislim da ti ovaj nece biti super…bas me zanimaju reakcije…

Prika

Rješio sam to. Trebalo je par puta, al nije toliko preteško. Kakve gardarije su ljudi radili u Mario Maker, ovo je kamilica 😅

Taman otvorio ostatak svijetova pa mogu birat gdje ću. Idem redom, ovaj s pustinjom ima baš hrpu skrivenih stvari.

Torgue ma za sve da ali za ovo ne…sve sam odigrao bez problema sve sam pokupio,sve sam kupio….ali ovaj dio…da nije super mario bi letio kroz prozor