…….
Dakle ....
Star Wars Outlaws 👨🎤👩🎤
Nisam odusevljen, sve recenzije o tome kak je losa su tocne. Nevjerojatno je da sam igrao nakon onog velikog updatea, a igra krš, animacije lose, in game animacije jos gore, lip sync u njima ne postoji.
Character likovi uzasni, na momenti mi je cak glavni lik bila lijepa, da bi poslje opet ju poružnili. Jedino su character likovi za druge rase odrađeni ok, ljudi su apolutna katastrofa, od faca, kretnji koje su blago robotične, face, oči bježe na stranu...ono jeeeez.
Ovo nazvati AAA igrom je sramota.
2 critical errora, izbacilo me van, morao ponavljat save point.
Sve u svemu, sretno tko god bude igrao. Jos kad tome dodas da su apsolutno svi questovi pa čak i main quest jebeni fetch lose, lose. Combat? Koji točno combat? Pucanje? Stvarno?
Tko god je pisao dijaloge..nemam rijeci.
Na momente takav cringe, ko da je neko dijete pisalo sve. Gluma isto blagi užas.
Ubisoft formula sa checklistom i milijunom questova onak, de me nemoj.
Od pocetka sam samo cekao da igra zavrsi, i fascinantno je da svaki quest vidis di ide, dođes do tipa, fali mu item, odi po item.
Doneses item, treba mu nekaj drugo..Rekrutas lika, njemu treba nekaj, i tak se vrtis u krug skroz do zadnje misije.
Jedna jedina boss bitka na cijeloj igri..Wtf?
Frame rate katastrofa pada, od igre, in game animacija, slika treperi, likovi mi upadaju u likove, ulaze jedni u druge. Pocne animacija pa mi dio nestane... Lol...
Na momente lijepi svijet koji se izgubi u svemu losemu. Igra s ogromnim potencijalom koja se negdje izgubila, di točno to zna samo Ubisoft, ali i oni su izgubljeni izgleda.
Velikodušno 6.5/10 od mene samo zbog Star Wars Universe-a.
Vrijeme igranja 19h, par side misija i story mode. Dalje nisam mogao niti podnjeti..