Nakon nekih 20ak + sati, ok, ovo je puno bolja igra nego se o njoj pričalo.
Da se razumijemo, ovo je Ubisoft igra, svaka dizajnerska odluka jasno naglašava da je ovo Ubisoft igra, ali ja sam kupio Ubisoft igru i tome prilagodio očekivanja i realno, ove ocjene 4/10 su baš teško pretjerivanje.
Niti jedan dio nije nešto posebno vrhunski, niti je ovo neki masterpiece, ali je sasvim solidan naslov koji u ničemu nije baš loš, a najvažniji dio - Star Wars atmosferu i worldbuilding je jako dobro odradio. Svaka lokacija je baš Star Wars lokacija uz par rekao bi i odličnih momenata, tipa kad prvo kreneš šetkat i istraživat Mirogana City ili prva vožnja u svemiru kroz spaceship graveyard - to su baš ono istinski Star War momenti. Ovo uzimanje ugovora i odrađivanje poslića je baš taj neki gušt otpadnika u tom svemiru, zabavnije od odrađivanje main misija i to ne mislim kao negativnu stvar.
Jel bi volio da je napucavanje bolje ili da je stealth bolje razrađen ili da je Ai enemya bolji ili da je sustav frakcija bolje razrađen ili da je glavni lik bolje napisan s manje cringy doskočica, volio bi, ali cijela ova igra mi je bila prezentirana kao teško smeće, a ona to definitivno nije.
Uopće se nebi iznenadio da sad idem kopat da nađem da je bilo neko "woke kontroverzno preseravanje" kod launcha što je dovelo do ove reputacije.
Zaboravio sam soundtrack - odlično!