GLS je vrhunska firma. Dosta ovisi i o dostavljaču. Nemam zamjerki.

GLS, DPD, DHL vrhunske su firme sa svima sam surađivao nikad nije bilo problema al kak kaže Loki ovisi i o dostavljaču dosta.

Al HP to treba zakonom zabraniti da rade dostavu znači paket 24, iz Slavonskog Broda u Zg za 8 sati stigne i onda iz Zg na dostavu u Veliku Goricu 9 dana jbt.

Do sada sam imao ok iskustva sa svima, ali rekao bih da to ovisi o dostavljaču.

Čak i kad me lijepo zamole da se spustim na parking, nije mi problem. 🙂

7 mjeseci kasnije

Vi koji imate više iskustva, ako šaljem nešto GLS-om (DPD-om ili nekim trećim sličnim) i dolaze po paket, trebam li imat ambalažu za slanje ili oni imaju nešto za ponudit?

Fenix nisam siguran za ambalazu, ali nemoj DPDom, oni su u rasulu. Istra je od 11. mj bez dostave, jer im je skladiste nakrcano tisucama paketa i neznaju izaci iz kaosa. Tako da vecina djece nije ni dobila bozicne poklone. Mi jos cekamo paket

Fenix nažalost, ne znam kako je kad šalješ baš nešto svoje, ali kad radiš povrat, super je. Brzo se organiziraju, dođu i pokupe paket vrlo brzo, bez dodatnih troškova. A zapakiram u ono u čemu sam dobio. Zato ne znam kako je kad šalješ baš svoje. Ali zadovoljan sam s njima.

Prilično sam siguran da trebaš samostalno zapakirat i isprintat onaj potvrdni papir.

Kurir dođe uzme paket i potvrdni list, a tebi da list na kojem je navedeno da je paket uzeo.

Genesis i ljudi daju otkaze.. zoves za info i svaki put govori "meni je danas zadnji dan"

chono pukli ljudi…od 2020 je postalo "mracno" doba

doctorfreak

Tako je. Ugl, prijaviš što treba i zapakiraš. Kurir dođe s naljepnicama i kupi to. Zaboravio sam kako ide naplata.