Igra je totalno u banani opet se nemos spojit nikome, frend mi online a nepise da je nemogu ga inv… ugl cista katastrofa
Helldivers II
escoban ja igrao od 4 do 6 popodne, ugasio. bit ce da je sad navala na Steamu opet. Kraljevi nisu očekivali vise od 200k istovremenih igrača, dosad su digli kapacitet na milijun i nešto i malo.
- Uređivano
Osim redeploy buga 3 misije, danas cijeli dan radilo odlično. Uletio u dvije dobre ekipe, širili demokraciju 5,6 sati ko iz vulve.
Baš je vrhunski zabavna igra. Dok radi.
Here’s a tip.
If the servers are full and you have someone on your steam friends list who is playing you can join their squad and by pass servers full screen.
Mene je malo napustila volja. Jučer sam odigrao 2 sata i onda navečer oko pola 10 - 10h neće, neće i neće. Jednom kad poprave situaciju, vratim se igri.
Mislim da će tako jedino i proraditi. Dok oni to skrpaju ekipi će lagano padat volja i s vremenom će se broj igrača smanjiti.
Zadnja 3 dana nisam nijednom imao problema sa ulaskom u igru. Čak ni danas ujutro, sve je bilo glatko. Čim se patch instalirao ode sve u krasni kurac i sad već skoro sat vremena nema šanse ući.
Ja čekam od 8 ujutro danas
- Uređivano
To je jedno od ogledala današnjeg gaminga, napraviš odlicnu igru ali najbitniji tehnicki element zanemariš i to još pod okriljem ogromnog Sonya, nije stvar neznanja, vec šlampavosti šonja i gladi za novcima od kojih ocito i velikan Sony pati.
To je kao da kupiš novi Mercedes i prodavac ti kaže da 30% senzora na automobilu nece povremeno raditi dok tvornica ne izda novi software koji ce ubaciti na prvom servisu
Je ko na PS5 uopće uspio ući u igru nakon patcha?
[deleted]
- Uređivano
Kaj je najgore na konzolama treba imati i glupi ps plus da bi igrao…platis njega i igru i ne mozes igrati…jebeno
Kakvo je trenutno stanje sa PC verzijom ako netko igra ovdje? Par prijatelja i ja gledamo neki novi MP naslov za kupiti pa da znam dali je bolje cekati jos koji patch.
- Uređivano
Po slici tip je bajker iz hells angelsa. Sigurno ima fensi tetovaže i jako je kul dok se moli.
stitrek Kakvo je trenutno stanje sa PC verzijom ako netko igra ovdje? Par prijatelja i ja gledamo neki novi MP naslov za kupiti pa da znam dali je bolje cekati jos koji patch.
Mislim da igra nema ray tracing pa shodno tome ni ne valja. Nije next level…