Igra je stvarno odlična , samo da riješe problem sa serverima. Krpaju i sad.

Uzeo, ako neko bude hteo jos jednog gustera u timu…..slobodno se javite.

prayer ja sam otkljucao premium warbond i iskreno svi weaponi su dosta lošiji.

Zapravo kad gledaš ukupno main weapone najbolji je onaj shotgun breaker ili onaj pocetni ar s kojim krenes.

Takoder sto se tice armora, trenutno ne rade kako trebaju, tako da je najbolje koristit light armor.

[deleted] Takoder sto se tice armora, trenutno ne rade kako trebaju, tako da je najbolje koristit light armor.

Statovi ne vrijede ili?

Sricom pa Sony nije dao Bungieu da nadgleda ovo kao neki drugi liveservice koji bi vrlo vjerovatno bio vrhunski da se nisu umisali…

Lijepa brojka, ali usporedba s Destinyjem nije prikladna. Destiny nije dosao na Steam do dvije godine nakon sto je uopce izasao. Ne treba podcijeniti popularnost koju je imao prilikom izlaska i koju jos uvijek drzi.

Poz ljudi nemam bas s kim igrat ovi svi moji s kojima sam igrao COD u proslosti su siromasni i nemaju 40e za igricu ili su se ozenili i imaju zenu koja im neda da igraju Helldiverse 2, Ako je ko za partiju ili dve dodajte me na Steam: dr_furyo

Ovo je bas prikladno 😂 Izbacilo me vise puta jer su serveri prepuni

Uspjeli i mene nagovoriti svi ovi pozitivni dojmovi i uzeo jučer igru. Odigrao par partija, nešto solo, nešto sam uletio drugima random u party, gameplay je top, sve mi je radilo bez crasha, matchmaking u par sekundi odrađen.

Ali bogami vidi se da sam level 2 cadet, rastura me sve. Nisam još ni pokupio sve mehanike na brodu što treba, a kad sam uletio u neki co-op na medium težini to je bilo žalosno za gledati 🤣

10/10

AbelKOsMos

E ovo vec zvuci zanimljivo

Iden gledati malo videa po netu oce mi se igra sviditi

Samo me strah buduci MS, trenutno nema razloga za kupovat skinove i supercreditse… Sad kad imaju ogroman playercount bojim se da ce Sony trazit da idu agresivnije sa skinovima i sl. samo da ne bude OP oruzija iza paywalla

AbelKOsMos ma ovo ie samo za ovaj vikend, i odnosi se na sve mp igre koliko ja znam

escoban game director je na discordu rekao da nece nista mijenjat po pitanju MS, e sad zivi bili pa vidjeli