Helldivers II
Igra je stvarno odlična , samo da riješe problem sa serverima. Krpaju i sad.
[deleted]
prayer ja sam otkljucao premium warbond i iskreno svi weaponi su dosta lošiji.
Zapravo kad gledaš ukupno main weapone najbolji je onaj shotgun breaker ili onaj pocetni ar s kojim krenes.
Takoder sto se tice armora, trenutno ne rade kako trebaju, tako da je najbolje koristit light armor.
[deleted]
- Uređivano
Sricom pa Sony nije dao Bungieu da nadgleda ovo kao neki drugi liveservice koji bi vrlo vjerovatno bio vrhunski da se nisu umisali…
Lijepa brojka, ali usporedba s Destinyjem nije prikladna. Destiny nije dosao na Steam do dvije godine nakon sto je uopce izasao. Ne treba podcijeniti popularnost koju je imao prilikom izlaska i koju jos uvijek drzi.
Poz ljudi nemam bas s kim igrat ovi svi moji s kojima sam igrao COD u proslosti su siromasni i nemaju 40e za igricu ili su se ozenili i imaju zenu koja im neda da igraju Helldiverse 2, Ako je ko za partiju ili dve dodajte me na Steam: dr_furyo
Ovo je bas prikladno Izbacilo me vise puta jer su serveri prepuni
- Uređivano
Ovi su najebali ako je ovo istina.
Uspjeli i mene nagovoriti svi ovi pozitivni dojmovi i uzeo jučer igru. Odigrao par partija, nešto solo, nešto sam uletio drugima random u party, gameplay je top, sve mi je radilo bez crasha, matchmaking u par sekundi odrađen.
Ali bogami vidi se da sam level 2 cadet, rastura me sve. Nisam još ni pokupio sve mehanike na brodu što treba, a kad sam uletio u neki co-op na medium težini to je bilo žalosno za gledati
10/10
- Uređivano
Samo me strah buduci MS, trenutno nema razloga za kupovat skinove i supercreditse… Sad kad imaju ogroman playercount bojim se da ce Sony trazit da idu agresivnije sa skinovima i sl. samo da ne bude OP oruzija iza paywalla
[deleted]
AbelKOsMos ma ovo ie samo za ovaj vikend, i odnosi se na sve mp igre koliko ja znam
[deleted]
escoban game director je na discordu rekao da nece nista mijenjat po pitanju MS, e sad zivi bili pa vidjeli
Kao sto je ispravio kolega iznad, to je samo za vikend.