Metal Gear Solid Δ: Snake Eater
- Uređivano
Bil bih prasac kad bih reko da izgleda loše…
Nisam očekival puno, sad mi je interes već porasal
Odigrao sam ga mislim 3 puta.
Iako mi je jedna od najboljih igara ikada trenutno mi se ne prelazi i četvrti put.
Vjerujem da ću je za života još jednom odigrati. Ako budem to će biti ovaj remake.
Koliko je god originalni Snake Eater bio brutalan ipak je vrijeme napravilo svoje.
Uglavnom dobro izgleda. Očito je da su radili 1/1 rekreaciju lokacija što je i OK s obzirom da ne znamo što je uopće ostalo u Konamiu od originalne ekipe koja je radila na serijalu. Tako da je upitno kako bi to ispalo da su išli dirat dizajn/mehaniku igre, priču, proširivat lokacije. Kao što je poviše rečeno kontrole originala su dosta arhaične, pogotovo za današnje standarde kad se skoro svaka igre jednako kontrolira. Mislin da će se igra igrati kao i MGSV. Hodanja u čunčnju nije bilo u originalu, u remake su ga stavili koliko vidim. Nadam se da neće dirat odlično izrežirane kadrove animacija originala.
Trojka je svojim dizajnom najzokrženija od svih nastavaka. Animacije nisu preduge kao u MGS4. CODEC/radio razgovori su manje više opcinalni i kroz njih saznaš zanimljive stvari ali je glavnina priče ispričana kroz animacije za razliku od MGS1 i MGS2 koji ima hrpetinu CODEC razgovora koje moraš poslušat da bi shvatio priču. MGS3 ima najbolji omjer animacija i gameplaya za neku širu publiku. Tako da je ovo najbolji način da neki novi igrači iskuse MGS.
- Uređivano
Okej izgleda jako jako dobro ovaj pre alpha video. Puno bolje od prvih slika koje su izašle!
Slažem se s Dorminom iako bi volio da malo prošire lokacije. Uživao sam prije a guštao bi i sad istražujući svaki kutak mape.
Ni sam ne znam koliko sam puta prešao trojku. Barem pet puta i svaki put bi uživao u Ruskoj đungli.
Iskreno kad smo to svi igrali 2004, izgledalo nam je kao ovaj video.
Sudeći da još nema govora o datumu izlaska, očekujem tamo negdje jesen zima 2024. Bilo bi tapija da ne izdaju remake na 20 godišnjici igre.
- Uređivano
Izgleda odlično. Toj igri realno ne treba ništa više od updateanih asseta i kontrola.
Moderni klinci boutta find out kaj su dobre igre i kolko revolucionarnih stvari i mehanika je Ubisoft zapravo istrijebio.
Samo da ne bude tehnički krš.
Iskreno, tako i izgleda u mojoj memoriji, malo čak i bolje.
Drago mi je da se ovdje vidi kak je Snake mlad u biti.
- Uređivano
Da nije Konami otiša u neku stvar a Kojima probia sad bi umjesto šetanja Hollywoodskih glumaca po brežuljcima igrali MGS u WW2 settingu i tamanili naciste s The Boss, Sorrow, The End-om i ostatkom Cobra družine.
Kojima je to najavljivao dok je promovirao MGSV…
Jedva cekam, odigrao sam samo mgs 5 i mgs 5 demo. Ostatak sam odgledo kak je bratic igro i gledao lore na jutubu. A bio sam blizu da kupim ps3 samo radi mgs-a.
- Uređivano
MGS5 demo misliš na Ground Zeroes? Nisam nikad na to gledao kao demo.
Pogotovo jer je in hindsight ispao bolja igra od Phantom Paina.
Kad uopće izlazi Delta?
- Uređivano
Ovo je jedini nastavak koji nisam odigrao. Znam da sam započeo i odmah stao, više se ne sjećam zašto.
Tako da ako do izlaska budem od volje za igranjem PS, ovo će mi biti prvo na popisu.
Ako sam dobro shvatio, bolje da čekam ovu verziju nego da igram remake? Ili?
Pff, taj je najbolji od svih. Facts.
- Uređivano
Torla Ako sam dobro shvatio, bolje da čekam ovu verziju nego da igram remake? Ili?
Ovo i jest remake, sve ostalo su portovi i "remasteri".
I da, ovo i jest najbolji dio i meni prvi koji sam igrao. Prešao ga sigurno 10-15 puta.
Baš me zanima hoće li remake imati one žabe koje je u originalu trebalo sve pogoditi da se dobije kamuflaža za nevidljivost. Sjećam se koliko sam se napatio da ih sve pogodim na dionicama gdje smo na motoru.
Realno je trebao stat sa četvrtim, već je i to bila putanja dolje, ali još uvijek dobra igra te odličan fan service i završetak.
Realno i te igre su baš ružno ostarile, remake izgleda dobro na traileru ali vidjet ćemo koliko se to dobro drži danas.
Imali su 7 godina da je završe. Ni ne sumnjam da je Kojima ubi bože komplicirao i zasrao sve.
MGS V je na kraju postao sve one što bi današnje igre otvorenog tipa trebale biti, a u procesu se skoro kompletno izgubilo ono što je MGS činilo posebnim. Dodatni chapter i ne bi toliko promijenio konačnu percepciju.
Imaš pravo. Najgori problem igre je narativni kaos koji je nastao sa "epizodnim" formatom, koji je zapravo tako nazvan isključivo zbog open-world dizajna koji ne služi MGS stilu narativa nikako.
Moglo je to puno bolje s obzirom da su i prijašnje igre u serijalu bile poprilično otvorenog tipa pa smo mogli backtrackat u ranija područja i sandboxat.
wooddiebone yep, šala mala. Meni je TPP vrhunska igra, bez obzira sto nije dovrsena.