stitrek escoban Te velike korporacije su ponekad jako cudne, trebali bi vidjeti/znati kakva je "klima" u svijetu, trendovska i politicka…uz to igru naplacuju 40 dolara a s obzirom na konkurenciju treba biti free2play ili ne više od 15 - 20$. Inace igra izgleda sasvim solidno bez obzira na nekoliko kopiranih kopija i nekreativnih likova u njoj, ali 40 dolara uz navedene okolnosti je puno.
milicevic87 stitrek dodaj tome da na ps-u još i ps plus moraš plaćati da bi uopće mogao igrati igru koju si već kupio, jer je online only 🤦♂️.
stitrek milicevic87 Live Service - 40$ + PS Plus jao jao…s obzirom da je Sony naslov, mogli su barem omoguciti free online servere kao Fortnite, Apex…ali izgleda da Sony sa novim pothvatima sve više želi postepeno zacahuriti svoje korisnike, to pospješuje i sa ukidanjem disc drive-a na novim konzolama…Xbox je to vec izveo…
Garrus_V Ovo mi je jutros izletjelo na FB feedu, wow ovo ako je i priblizno istina onda stvarno nista vise ne razumijem. https://www.pushsquare.com/news/2024/09/rumour-concord-cost-usd400-million-sony-believed-it-was-the-future-of-playstation
maverick Bitno da su se neki svađali oko toga dali je 200 milijuna previše i izmišljena brojka. Sada se već priča o 400 m. Sve bolje i bolje. Epic fail.
milicevic87 A mogli su za frakciju toga napraviti remake Killzone 2. Igra ima brutalnu kampanju, a i igrači bi bili spremni opet abonirati plus zbog izvrsnog online-a.
stitrek milicevic87 Fokus Playstationa je na novije generacije gamera™, zato se i ne rade remasteri igara starijih od 4-5 godina jer masa "malo" poznaje te klasik naslove i zahtjeva više posla naspram novim naslovima gdje se rade manje graficke optimizacije…sve se svodi na brojke i bling-bling enhanced i druge nebitne stvari za igre koje su graficki svježe za sljedecih barem 10 godina.
Garrus_V milicevic87 mislim da je problem da igre poput Killzone-a imaju odredjeni plafon, Sony ocito zeli ubosti bas zlatnu koku, nesto poput Fortnite-a. Problem je samo sto pojma nemaju kako.
prayer Brijac Ne znam, meni je to prilično napuhana cijena za sve to. I da je 100M je previše, ali tip koji je to prenio nije očito neki šonjo koji priča pozdarije. 200M u 9-10 godina što se navodno radila bih nekako mogao shvatiti, ali ovih ostalih 200M što je navodno još Sony utukao u igru nakon kupovine mi je suludo. https://www.dexerto.com/gaming/concord-allegedly-cost-sony-400m-and-was-meant-to-be-playstations-star-wars-2906161/
Brijac prayer Pa kužiš jedan Spider-Man 2 je koštao 300 milijuna što skroz mogu razumjeti u današnje vrijeme, a onda pogledam ovo i to bi kao trebalo koštati isto? Ma nema šanse. Ali volio bi da netko iskusan iz nekog game dev studija da neku svoju procjenu ili da napokon potvrde koliko su potrošili da prestanemo baljezgati bzvz.
escoban Ok imaju TLOUMP skoro sporemnog negdi u ladici, ovi u firewalku ocito nerade nista sta nenaprave od firewalka support studijo za ND-ov TLOUMP? Igra koja bi mozda mogla bit zlatna koka, ako ne to igra koja ce uvik imat solidan broj igraca
escoban Pogotovo kad vidis da RDR2 i Cyberpunk su takoder kostali oko 400mil ova cifra ispada smjesna.